MSM 500 mg Κάψουλ...

MSM 500 mg Κάψουλες

Εκτυπώσιμη μορφή
συνιστάται από τους γιατρούς για την υγεία και τη ζωτικότητα καθώς και για να βοηθήσει τις διαδικασίες επούλωσης.
Κωδικός: 
09270

MSM 500 mg Κάψουλες

Ημερήσια δαπάνη για την υγεία σας  0,65€

κωδ:9270

30 κάψουλες

MSM= (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) - αυτό που ακούγεται είναι ότι η χημεία είναι καθαρή φύση. Το MSM είναι μια οργανική ένωση θείου που απαντάται φυσικά σε φυτά, όλα τα σπονδυλωτά αλλά και στο ανθρώπινο σώμα, όπου εμπλέκεται σε μια ποικιλία μεταβολικών διεργασιών. 
Κάθε κάψουλα περιέχει 500 mg καθαρού μεθυλοσουλφονυλομεθανίου (MSM).

remainingstock
remainingstock

Οδηγίες χρήσης: Ανάλογα με τις   ανάγκες, εως 4 κάψουλες την ημέρα με άφθονα υγρά.   Συστατικά: μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (73,7%), ζελατίνη βοδιού (κέλυφος καψακίου), άμυλο αραβοσίτου (πληρωτικό), στεατικό μαγνήσιο (παράγοντας απελευθέρωσης). 

mylife  medNEWS       

Το φαινόμενο MSM – 

βοήθεια σε πόνο, φλεγμονή και αλλεργία

 

Το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM), επίσης γνωστό ως διμεθυλοσουλφόνη, γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας και στο ευρύ κοινό καθώς μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο και να βελτιώσει την ευεξία.

Πολλοί γιατροί διαπιστώνουν ότι οι ασθενείς με το παυσίπονο MSM με τις  αναλγητικες του ιδιοτήτες  έχει επιτρέψει σε πολλούς ανθρώπους να ζουν χωρίς πόνο για πρώτη φορά εδώ και χρόνια.  Τα καλά νέα όμως είναι ότι το MSM είναι μια ακίνδυνη, φυσική ουσία που μπορεί να ληφθεί με ασφάλεια και με τα αναλγητικά.

 

MSM στον πόνο και τη φλεγμονή

Μία από τις κύριες χρήσεις του MSM ως συμπλήρωμα διατροφής είναι η αποδεδειγμένη ικανότητά του να ανακουφίζει τον πόνο και τη φλεγμονή .Περίπου το ήμισυ του συνολικού θείου στο σώμα βρίσκεται στους μυς , το δέρμα και τα οστά.

Όταν τα άκαμπτα ινώδη κύτταρα του συνδετικού ιστού διογκώνονται και φλεγμονώνονται, προκαλούν πίεση και πόνο. Επειδή τα κυτταρικά τοιχώματα MSM μπορούν να αποκαταστήσουν την ευκαμψία και τη διαπερατότητα τους, το υγρό μπορεί να περνά πιο εύκολα μέσα από τον ιστό Αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση της πίεσης και στη μείωση ή εξάλειψη της αιτίας του πόνου.

Επιβλαβείς ουσίες όπως το γαλακτικό οξύ και οι τοξίνες μπορούν να απομακρυνθούν ενώ τα θρεπτικά συστατικά μπορούν να διεισδύσουν. Αυτό αποτρέπει την αύξηση της πίεσης στα κύτταρα, η οποία προκαλεί φλεγμονή.

Το MSM έχει την εξαιρετική ικανότητα να μειώνει ή να εξαλείφει τον μυϊκό πόνο και τις κράμπες σε ηλικιωμένους ασθενείς και αθλητές. Δίνεται ακόμη και σε ιπποδρομίες πριν από την κούρσα για την πρόληψη των μυϊκων πληγων ενώ  μετά τον αγώνα λειτουργεί αποτρεπτικα σε κράμπες.

Σε  άτομα με αρθρίτιδα ειναι  σημαντική και μακροχρόνια η ανακούφιση. Όταν συγχορηγείται με γλυκοζαμίνη , ένα βασικό συστατικό στην αναγέννηση του χόνδρου, το MSM μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο και να βοηθήσει στην αντικατάσταση του φθαρμένου ή κατεστραμμένου χόνδρου στις αρθρώσεις, τους τένοντες και τους συνδέσμους με υγιή, εύκαμπτα, νέα κύτταρα.

Η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό σημείο στην ανακούφιση από τον πόνο, καθώς πολλά αναλγητικά έχουν παρενέργειες.  Αντίθετα, το MSM είναι απολύτως ασφαλές, ακόμη και όταν λαμβάνεται σε υψηλότερες ποσότητες. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το MSM είναι μια φυσική ουσία που απαντάται σε μικρές ποσότητες σε φρούτα, λαχανικά, σπόρους, κρέας, γάλα και θαλασσινά. [1]

 

Η πρόσληψη MSM στο σώμα

Ως θρεπτικό συστατικό, το MSM ήταν πάντα μέρος της διατροφής μας και αποτελεί φυσικό συστατικό του πλάσματος μας. Δυστυχώς, η θερμότητα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος μειώνει σημαντικά την περιεκτικότητα MSM σε τρόφιμα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να καταναλώνουν μια μη βέλτιστη ποσότητα αυτού του σημαντικού θρεπτικού συστατικού.

Το κύριο πλεονέκτημα του MSM είναι ότι παρέχει στον οργανισμό το θείο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις προωθητικές και αναλγητικές ιδιότητες του MSM.[2]

Περίπου το ήμισυ του θείου στο σώμα είναι στους μύες, στο δέρμα και στα οστά. Το θείο είναι απαραίτητο για την παραγωγή κολλαγόνου , το κύριο δομικό στοιχείο του χόνδρου, του δέρματος και του συνδετικού ιστού .

Το MSM απορροφάται πολύ γρήγορα στο έντερο όταν λαμβάνεται από το στόμα, κατανέμεται πολύ καλά στο σώμα και εκκρίνεται αποτελεσματικά μέσω των ούρων. [3]

Μελέτες δείχνουν ότι μετά την κατάποση, το MSM απελευθερώνει την περιεκτικότητα σε θείο ώστε να επιτρέψει στο σώμα να παράγει κολλαγόνο και κερατίνη. Τα αμινοξέα μεθειονίνη και κυστίνη καθώς και πρωτεΐνες ορού παράγονται από αυτό. [4]

 

 

Τομείς εφαρμογών MSM:

 • Χρόνιος πόνος
 • πόνος στους μυς
 • ινομυαλγία
 • οστεοαρθρίτιδα
 • Τενοντίτιδα
 • Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα
 • αρθρίτιδα
 • Μυϊκός πόνος και κράμπες
 • Κοντά μαλλιά και νύχια
 • Διάμεση κυστίτιδα
 • άσθμα
 • αλλεργίες
 • θυλακίτιδα
 • ρευματισμός
 • ακμή
 • καούρα
 • Μυκητιασικές λοιμώξεις Candida
 • Χρόνια εξάντληση
 • δυσκοιλιότητα
 • διαβήτης
 • πεπτικά προβλήματα
 • Ημικρανία Πονοκέφαλοι
 • παράσιτα
 • Βλάβη του δέρματος και ερεθισμός του δέρματος
 • Συσσωρεύσεις τοξινών
 • Εκδίωξη υδραργύρου
 • έλκωση

MSM και αλλεργίες

Το MSM έχει ισχυρό αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα στο σώμα, το οποίο μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στη μείωση της φλεγμονής που είναι κοινή στις αλλεργικές αντιδράσεις.

Τόσο η περιβαλλοντική όσο και η τροφική αλλεργία μπορούν να μειωθούν με το MSM. Τα άτομα με άσθμα και αλλεργική ρινίτιδα έχουν βιώσει σημαντικές βελτιώσεις μέσω του MSM.

MSM και αρθρίτιδα             

Το MSM έχει εξαιρετικό δυναμικό στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας. Επομένως, μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό μέσο ανακούφισης του πόνου στην οστεοαρθρίτιδα, χωρίς παρενέργειες που συχνά συναντώνται με φάρμακα.

Σε μια μελέτη - 1125mg MSM τρεις φορές ημερησίως για 12 εβδομάδες. [10]  - το επίπεδο του πόνου και της φλεγμονής μειώθηκε ενώ η σωματική λειτουργία βελτιώθηκε για ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα. 

Αλλα και η εμπειρία των χρηστών στην πράξη δείχνει ότι το MSM μπορεί πολύ καλά να φέρει την ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων.

Το MSM έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμο στη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Δείτε Επίσης

remainingstock
Παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό ενέργειας και υδατανθράκων του ανθρώπινου σώματος.
Κωδ.:
09230

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.