Γαϊδουράγκαθο με...

Γαϊδουράγκαθο με τη φυσική δραστική ουσία: σιλυμαρίνη

Εκτυπώσιμη μορφή
Φυτική Βιταμίνη! Στην αποτοξίνωση και αυτοίαση του ήπατος.είναι από τα πιο ευεργετικά στον άνθρωπο φυτά
Κωδικός: 
01811

Γαϊδουράγκαθο με τη φυσική δραστική ουσία:συλμαρίνη

Ημερήσια δαπάνη για την υγεία σας  0,65€

Παραδοσιακά για αυτούς που ξέρουν το γαϊδουράγκαθο είναι από τα πιο ευεργετικά στον άνθρωπο φυτά, μακροχρόνια η χρήση υποστηρικτικά στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος με την τώνοση της λειτουργίας του ήπατος και του χοληφόρου συστήματος.

 

Περισσότερα δείτε στο PDF Σπμληρώματα Διατροφής σελ.7

remainingstock
remainingstock

Παραδοσιακά μακροχρόνια η χρήση για αυτούς που ξέρουν το γαϊδουράγκαθο,  είναι από τα πιο ευεργετικά στον άνθρωπο φυτά,  υποστηρικτικά στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος με την τόνωση της λειτουργίας του ήπατος και του χοληφόρου συστήματος. Το ήπαρ κατέχει μια κεντρική λειτουργία στη μεταβολική διαδικασία, αποτοξινώνει τον οργανισμό, ρυθμίζει το μεταβολισμό του λίπους και  ενισχύει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος κλπ [από δυσάρεστα συμπτώματα όπως φούσκωμα, μετεωρισμό και υπογαστρικό πόνο] αλλά  και  καταπονείται  καθημερινά  από το άγχος, οίους  ρύπους , τα συντηρητικά, το αλκοόλ, και κυρίως από τα φάρμακα.

Επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες  του γαϊδουράγκαθου  και  ας το συμπεριλάβουμε στις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες                                                            
Το γαϊδουράγκαθο παρόλο που οι ιδιότητες του είναι επιστημονικά παραδεκτές δεν είναι διαδεδομένο όσο θα έπρεπε. Εντούτοις   μας  βοηθάει το φυσικό συστατικό του η σιλυμαρίνη [ είναι  3  ηπατο- προστατευτικά συστατικά με  ισχυρή δράση σε συνεργεία ],που  διεγείρει την ικανότητα αποτοξίνωσης- αναγέννησης - ανανέωσης των κυττάρων του ήπατος και τις δυνάμεις αυτό-ίασης του .Άλλες χρήσεις αντίδοτο σε δηλητηριάσεις  από μανιτάρια ,πολύ ευεργετικό μετά τις χημειοθεραπείες, στην κίρρωση  και  ηπατίτιδα.

Ενδείξεις: Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υποστήριξη της πεπτικής λειτουργίας με την τόνωση της λειτουργίας του συστήματος του ήπατος-χολής. Το φάρμακο είναι ένα παραδοσιακό φάρμακο που καταχωρίζεται αποκλειστικά για τη μακροχρόνια χρήση του στον τομέα της εφαρμογής. Περιέχει σορβιτόλη και πρωτεΐνες σόγιας. Ακολουθήστε το φύλλο οδηγιών χρήσης.

Για τους κινδύνους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες διαβάστε το φύλλο οδηγιών χρήσης και συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Σύνθεση:
1 κάψουλα περιέχει: 
Δραστικό συστατικό: 
200.00 mg ξηρού εκχυλίσματος των καρπών γαϊδουράγκαθο γάλα (30-40: 1) 
Εκχύλιση διαλύτη: Αιθανόλη 96% ν / ν 

Έκδοχα: μαλτοδεξτρίνη, καταβυθισμένη σίλικα, φωσφολιπίδια από σόγια, ραφιναρισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο λάδι καρύδας, εκλεπτυσμένη φοινικοπυρηνέλαιο, κίτρινο κηρό, λίπος, ζελατίνη, γλυκερόλη, διάλυμα σορβιτόλης 70% (μη-κρυσταλλικό), κίτρινο κινολίνης (ε 104), διοξείδιο του τιτανίου (ε 171), σιδήρου (III) το οξείδιο του υδροξειδίου του (ε 172), κεκαθαρμένο ύδωρ.

Δοσολογία:
Εκτός αν άλλως ορίζεται, 2 χ 1 κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση πριν από το γεύμα, λαμβάνοντας με άφθονο υγρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.