OPC Complex, Κάψο...

OPC Complex, Κάψουλες

Εκτυπώσιμη μορφή
Στην κάλυψη αντιοξειδωτικών θρεπτικών ουσιών
Κωδικός: 
00836

OPC Complex, Κάψουλες

Ημερήσια δαπάνη για την υγεία σας  0,63 €

OPC Complex κάψουλες είναι ένα πολύτιμο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει την αυξημένη ανάγκη για αντιοξειδωτικές θρεπτικές ουσίες.

90 κάψουλες

remainingstock
remainingstock

Οι σύνθετες κάψουλες OPC είναι ένα πολύτιμο συμπλήρωμα διατροφής που έχει ειδικη στοχευση για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση αντιοξειδωτικών θρεπτικών ουσιών. Δρουν ως ριζοσπαστικός παράγοντας που βοηθά την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Εντοπίστηκε από ανεξάρτητο ινστιτούτο:
Πολύ υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα! Η ικανότητα μιας ουσίας 
να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες υποδεικνύεται από την αποκαλούμενη τιμή ORAC (Ρυθμιστική Απορρόφηση Οξυγόνου). Όσο υψηλότερη είναι η τιμή ORAC, τόσο πιο ισχυρές είναι οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μία εξαιρετικά υψηλή τιμή 365.000 μmol TE / 100 g προσδιορίστηκε για τις κάψουλες mylife του συμπλεγματος OPC

Το καινοτομο συμπληρωμα διατροφης OPC, ενας ριζοσπαστικός καθαριστής στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Περιέχει μικρο-θρεπτικά συστατικά και φυτοχημικά = ολιγομερή προανθοκυανιδίνες = OPC, πολυφαινόλες από λευκούς σπόρους σταφυλιών, κόκκινα σταφύλια και πράσινο τσάι, καθώς και βιοφλαβονοειδή από εσπεριδοειδή
Η βιταμίνη C συμβάλλει στην κανονική, υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και του ενεργειακού μεταβολισμού.

Σύσταση κατανάλωσης:  1-2 κάψουλες μία φορά την ημέρα, το πρωί και το βράδυ, καταπίνονται ολόκληρες με άφθονο υγρό.

 

Συστατικά: Λευκό εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, εκχύλισμα εσπεριδοειδών βιοφλαβονοειδών, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, ζελατίνη, εκχύλισμα acerola, κόκκινο εκχύλισμα σταφυλιού, πληρωτικά μαλτοδεξτρίνη, αραβικό κόμμι? Παράγοντας απελευθέρωσης διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο.

Περιέχει διοξείδιο του θείου.

 

 

ανά κάψουλα

ανά ημερήσια δόση

(= 4 κάψουλες)

% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης από το NRV *

ανά 100 g κάψουλες

πολυφαινόλες

215 mg

860 mg

**

33 g

του OPC

62 mg

248 mg

**

10 g

βιοφλαβονοειδή

90 mg

360 mg

**

14 g

Βιταμίνη C

12,5 mg

50 mg

63

2 g

* NRV = 
τιμή αναφοράς θρεπτικής ουσίας για ημερήσια πρόσληψη σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 ** δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη ποσότητα αναφοράς

OPC

Η φύση μας παρέχει το OPC μια ζωτική ουσία που μπορεί να επηρεάσει θετικά την υγεία μας, τη ζωτικότητα και ακόμη και την εμφάνισή μας. Γι 'αυτό όλο και περισσότεροι γιατροί και διατροφολόγοι συνιστούν το OPC να παραμείνεις  νέος, όμορφος και υγιής. Το OPC αναφέρεται επίσης ως καλλυντικό από το εσωτερικό γιατί ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το OPC>

Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, το OPC προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει τον συνδετικό ιστό, διατηρεί το δέρμα νέο, προστατεύει την καρδιά και ανακουφίζει τις αλλεργίες.

Πριν αγοράσετε το εκχύλισμα σπόρων OPC , πρέπει να γνωρίζετε τα εξής. Το OPC είναι φτιαγμένο από σπόρους σταφυλιών, φλοιούς πεύκου ή φλοιού φυστίκι. Ως συντομογραφία για ολιγομερή Proantho cyanidines OPC είναι μια ομάδα πικρών ουσιών, οι οποίες σε πολλέςμονάδες δεν είναι μόνο για την καταπολέμηση ελεύθερων ριζών αλλά και για τη συντήρηση και επισκευή στα κύτταρα.

Το OPC είναι ένα από τα ισχυρότερα γνωστά αντιοξειδωτικά που μπορούν να προστατεύσουν το ανθρώπινο σώμα από τις ελεύθερες ρίζες. Η επίδρασή του είναι σχεδόν 20 φορές ισχυρότερη από εκείνη της βιταμίνης C .

Επιπλέον, το εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού OPC ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Είναι επομένως μια φυτική ουσία που είναι σημαντική σε οποιαδήποτε ηλικία για την υγεία της καρδιάς , των αιμοφόρων αγγείων, των ιστών και του εγκεφάλου.

Τι είναι το OPC;

 • OPC είναι η συντομογραφία για ολιγομερή Proantho cyanidines, μια ομάδα πικρών φυτικών από την οικογένεια των φλαβανόλων, που για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε από τον καθηγητή Masquelier.

Το OPC είναι το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό και πολλαπλασιάζει τις επιδράσεις των βιταμινών Α, Ε και C.

 • Επιπλέον, είναι υπεύθυνο για την κατασκευή των τριχοειδών τοιχωμάτων και των λεμφικών αγγείων, καθώς δεσμεύεται με τις πρωτεΐνες κολλαγόνου , ελαστίνης και προστατεύει έτσι τα τοιχώματα των αγγείων. Ενεργοποιεί τη σύνθεση και το μεταβολισμό . αποτρέπει την πρόωρη καταστροφή των αγγείων.
 • Με την αποκατάσταση της αγγειακής ελαστικότητας, το OPC βελτιώνει επίσης έμμεσα τη ροή του αίματος και μειώνει τον κίνδυνο θρόμβωσης και αρτηριοσκλήρωσης.
 • Επιπλέον, το OPC ρυθμίζει έμμεσα την παραγωγή ισταμίνης και αποτρέπει την υπερβολική αντίδραση.
 • Το OPC, είναι ακριβώς όπως η βιταμίνη C, ένα πολύ μικρό μόριο, που μπορεί να διαπεράσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και προστατεύει τα κύτταρα του εγκεφάλου από οξειδωτικές βλάβες που μπορεί να οδηγήσουν σε Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας και την άνοια.
 • Το OPC απορροφάται από το σώμα μέσα σε λίγα λεπτά και μέσα σε 24 ώρες έχει διπλασιάσει την αντίσταση των αιμοφόρων αγγείων.
 • Το OPC υπάρχει σε φυτά ειδικά στο εξωτερικό περίβλημα και στον πυρήνα ώριμων φρούτων.

Επίδραση OPC

Ως το πιο σημαντικό αντιοξειδωτικό, το OPC προστατεύει το ανθρώπινο σώμα από την οξείδωση των ελεύθερων ριζών. Ακριβώς όπως το βούτυρο γερνάει και γκρεμίζεται μέσω του ατμοσφαιρικού οξυγόνου, το ανθρώπινο σώμα αρχίζει επίσης να ωριμάζει πρόωρα με οξείδωση, εξασθενίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλώντας φλεγμονή και καρκίνο.

Το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα του OPC είναι πολύ ισχυρότερο από αυτό των άλλων βιταμινών και υπάρχει τόσο στο περιβάλλον όσο και στο υδατικό περιβάλλον. Επιπλέον, το OPC μπορεί να προσκολλάται στο κολλαγόνο και την ελαστίνη, τα δομικά στοιχεία του συνδετικού ιστού. Προστατεύει αποτελεσματικά και σταθεροποιεί τα αιμοφόρα αγγεία και τους ιστούς σε όλο το σώμα.

Το εκχύλισμα σπόρου σταφυλιού OPC συνιστάται για:

 • στρες
 • Καρδιαγγειακές παθήσεις
 • καρκίνος
 • ανοσοανεπάρκειας
 • αλλεργίες
 • έκζεμα
 • χρόνια και οξεία φλεγμονή
 • άνοια
 • αυξημένο επίπεδο χοληστερόλης
 • οίδημα
 • προεμμηνορροϊκό σύνδρομο
 • υψηλή αρτηριακή πίεση
 • Θρόμβωση (προληπτική) και κιρσώδεις φλέβες
 • Καρδιακές φλέβες και αιμορροΐδες
 • εύθραυστα και διαπερατά τριχοειδή αγγεία
 • έλλειψη συγκέντρωσης
 • ήπια κατάθλιψη
 • ξηρό δέρμα
 • Τάση σε αλλεργίες και φλεγμονή
 • Αιμορραγία της μύτης και των ούλων
 • ανοσοανεπάρκειας
 • αυξημένο κίνδυνο θρόμβωσης
 • επούλωση των πληγών

Η έλλειψη OPC συνδέεται συχνά με την έλλειψη βιταμίνης C και εκφράζεται από:

Σε ποια τρόφιμα περιλαμβάνεται το OPC;

Το OPC περιέχεται σχεδόν σε όλα τα φυτά μαζί με τη βιταμίνη C. Ειδικά στον φλοιό των δέντρων και στο περίβλημα των πυρήνων ώριμων φρούτων υπάρχουν υψηλές συγκεντρώσεις πικρών ουσιών.

Οι καλύτεροι προμηθευτές OPC περιλαμβάνουν αραχιδέλαιο, σπόρους σταφυλιών και φλοιούς πεύκου. Αλλά και βατόμουρα, άγρια ​​σμέουρα, πολλά πικρά γευστικά φαρμακευτικά βότανα.

Κατάποση και εφαρμογή OPC:

Για να πάρετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση των 2 mg OPC ανά κιλό σωματικού βάρους, θα χρειαζόταν περίπου ένα κιλό φιστίκια ή δύο λίτρα κόκκινο κρασί, κάτι που φυσικά δεν συνιστάται.

Επιπλέον, το OPC περιέχεται σε πολλά φυτά, αλλά συνήθως αφαιρείται πριν την κατανάλωση του κελύφους που περιέχει OPC και των πυρήνων του φαγητού.

Μια χρήσιμη λύση εδώ είναι η χρήση του OPC ως συμπλήρωμα διατροφής σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C, καθώς και οι δύο ουσίες αλληλοενισχύονται μεταξύ τους ως προς την επίδρασή τους.

Για ποιον είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο OPC;

 • Άτομα με καρδιαγγειακή νόσο
 • Άτομα με φλεβίτιδα
 • διαβητικοί
 • Άτομα που υποφέρουν από άγχος
 • καπνιστές
 • Άτομα με χρόνια ή οξεία φλεγμονή
 • αλλεργικοί
 • Έγκυες γυναίκες που υποφέρουν από οίδημα
 • με άνοια
 • Οι γυναίκες που πάσχουν από PMS

Τι λένε οι ειδικοί για το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού OPC:

Αυτοί που πίνουν κόκκινο κρασί είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από στεφανιαία νόσο

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, οι χώρες με σημαντικά υψηλότερη κατανάλωση οίνου, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία ή η Ελβετία, έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας για στεφανιαία νόσο.

Το OPC μειώνει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο καρκίνου μετά από 4 μήνες

Σύμφωνα με αυστραλιανές μελέτες, η κανονική πρόσληψη εκχυλίσματος σπόρων OPC μπορεί να μειώσει σχεδόν κατά το ήμισυ ορισμένους τύπους καρκίνου, ειδικά τον καρκίνο του γαστρικού και του λαιμού. Το αποτέλεσμα συνέβη στις μελέτες μετά από μόλις 4 μήνες.

Δείτε Επίσης

remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01448
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...
Κωδ.:
01449
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!για άτομα με περιορισμένη ή μη ισορροπημένη διατροφή.
Κωδ.:
01429
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01839
remainingstock
Προάγει τη φυσιολογική συσσωμάτωση αιμοπεταλίων και συμβάλλει στην υγιή ροή του αίματος
Κωδ.:
01455
remainingstock
Στην προσπάθεια αδυνατισματος...
Κωδ.:
01752
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!υποστηρίζει τις λειτουργίες του ήπατος, της χολής και την πέψη.
Κωδ.:
01836
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00170
remainingstock
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδ.:
00127
remainingstock
Ελιξίριο νεότητας που σας χαρίζει φρεσκάδα και υγεία μέσα κι έξω.
Κωδ.:
00843
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09340
remainingstock
σε μια φυσιολογική, υγιή λειτουργία των οστών, των χόνδρων, του δέρματος και των δοντιών.
Κωδ.:
00826
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στη ρύθμιση επίπεδου του σακχαρου στο αίμα
Κωδ.:
01461
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01840
remainingstock
Για την υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη.
Κωδ.:
01441
remainingstock
Η NADH εκτελεί τη λειτουργία ενός βιολογικού μπουζί σε πολλές μεταβολικές διεργασίες..
Κωδ.:
01817
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Κωδ.:
00833
3,00€
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00177
remainingstock
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδ.:
01442
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09342
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00109
remainingstock
Για την υγεία των ποδιών τους στη φλεβίτιδα, τους κοιρσους και την κουραση.
Κωδ.:
01456
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και αποτελούν ασπίδα για τοις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
Κωδ.:
00875
3,00€
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα...
Κωδ.:
00247
remainingstock
Συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπών.
Κωδ.:
00165
remainingstock
Για την σωστή λειτουργία του σώματος
Κωδ.:
00853
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη! Προσπάθεια αδυνατίσματος με φυσικό τρόπο
Κωδ.:
00810
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00104
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00105
remainingstock
Εξαιρετικά σημαντικός για το ανοσοποιητικό σύστημα και για το ρόλο του στην εν-ζυμική δραστηριότητα.
Κωδ.:
01446
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09116
remainingstock
"Ασπίδα" κατά της χοληστερόλης
Κωδ.:
00467
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09370
remainingstock
Βοηθά στην ανάπτυξη των κυττάρων, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος...
Κωδ.:
00118
remainingstock
Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Υψηλής δοσολογίας & δράσης
Κωδ.:
09220
remainingstock
Για μια ισορροπημένη παροχή πρωτεΐνης.
Κωδ.:
00807
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Κωδ.:
00850
remainingstock
Κατά της Δυσκοιλιότητας
Κωδ.:
00469
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00806
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Αυξάνει τη γενική ευεξία...
Κωδ.:
01462
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00114
remainingstock
Σημαντική για τις λειτουργίες πήξης του αίματος.
Κωδ.:
00106
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09260
remainingstock
σημαντική για το νευρικό σύστημα, την κανονική νοητική λειτουργία...
Κωδ.:
00122
remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01445
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...Οι πολυβιταμίνες είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών βιταμινών που είναι απαραίτητες για τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.
Κωδ.:
02500
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στην συγκέντρωση και διατήρηση της μνήμης, της πνευματικής οξυδέρκειας και της ισορροπημένης διάθεσης
Κωδ.:
00802
remainingstock
Η βιταμίνη της όρασης,του δέρματος και των μαλλιών
Κωδ.:
00099
remainingstock
αμινοξύ που σας δίνει ενέργεια, δύναμη και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
Κωδ.:
00829
remainingstock
Στοχευμένη Δράση για υγιείς αρθρώσεις-προληπτικά
Κωδ.:
01790
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη! εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει σε μια κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Κωδ.:
00808
remainingstock
Για την υποστήριξη της υγείας των οστών και όχι μόνο...
Κωδ.:
01460
remainingstock
Ειδική στοχευμένη διατροφική σύνθεση στο γυναικείο οργανισμό-πολυβιταμινούχο
Κωδ.:
01800
remainingstock
Το έλαιο μποραζε συνιστάται για το όμορφο δέρμα και τα μαλλιά, στην περίπτωση του PMS, σε περίπτωση εναλλασσόμενων συμπτωμάτων, έκζεμα, ψωρίαση, έκζεμα, ξηρό δέρμα και κνησμό.
Κωδ.:
01804
remainingstock
ιδιαίτερα υψηλές διατροφικές απαιτήσεις της βιταμίνης Β6,Β12 και φολικό οξύ βιταμινών.
Κωδ.:
00126

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.