Ρόδι κάψουλες 500...

Ρόδι κάψουλες 500 mg

Εκτυπώσιμη μορφή
Φυτική Βιταμίνη! εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει σε μια κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Κωδικός: 
00808

Ρόδι κάψουλες 500 mg

Ημερήσια δαπάνη για την υγεία σας  0,35 €

Το ρόδι έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία. Περιέχει κυρίως μεγάλες ποσότητες φυτοχημικών και πολυφαινόλες όπως φλαβονοειδή, τανίνες και το ελλαγικό οξύ. 

90 κάψουλες

Περισσότερα δείτε στο PDF καλλυντικά σελ.30 και σελ.37

remainingstock
remainingstock

Συμπληρώματα διατροφής my LIFE

Ρόδι κάψουλες 500 mg

Περιέχει κυρίως μεγάλες ποσότητες φυτοχημικών και πολυφαινόλες όπως φλαβονοειδή, τανίνες και το ελλαγικό οξύ. Το εκχύλισμα ροδιού  είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει σε μια κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος με αντιοξειδωτική δράση της για την προστασία των κυττάρων                                                             

 Συνιστώμενη δόση: Καθημερινή 2 κάψουλες αμάσητες  με ένα ποτήρι  νερό.

Ρόδι κάψουλες των 500 mg

Συστατικά: Ρόδι εκχύλισμα (77%), ζελατίνη, βιταμίνη C, πληρωτικό άμυλο αραβοσίτου, στεατικό μαγνήσιο απελευθέρωση παράγοντα. 

Συμπληρώματα διατροφής my LIFE

Ρόδι κάψουλες 500 mg

 

mg ανά κάψουλα

ανά ημερήσια δόση 
(= 2 κάψουλες)

% Της συνιστώμενης ημερήσιας απαίτηση ΕΤΑ **

ανά 100 g των καψακίων

Το εκχύλισμα από ρόδι

500 mg

1000 mg

**

77 g

της ελλαγικό οξύ

min. 200 mg

min. 400 mg

**

31 g

βιταμίνη C

30 mg

60 mg

75

5 g

* Αξία ΕΤΑ = αναφορά θρεπτικών ουσιών για την ημερήσια πρόσληψη σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 
** Δεν υπάρχει διαθέσιμη αναφορά ποσότητας 

ρόδι

Το ρόδι είναι το πιο θεραπευτικό σουπερ φρούτο. Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα αποδεικνύει γιατί το ρόδι έχει τιμηθεί από παλιά  σύμβολο ζωής και γονιμότητας. Το μυστικό του είναι οι πολυφαινόλες, ειδικά οι πουνικαλαγίνες. Αυτές οι πολύτιμες φυτικές ενώσεις έχουν αποδειχθεί ότι προστατεύουν την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, τις αρθρώσεις και τον προστάτη.

Περισσότερα για το ρόδι>

Το ρόδι ειναι το πιο θεραπευτικό σουπερ φρουτο. Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα αποδεικνύει γιατί το ρόδι έχει τιμηθεί από παλιά  σύμβολο ζωής και γονιμότητας. Το μυστικό του είναι οι πολυφαινόλες, ειδικά οι πουνικαλαγίνες. Αυτές οι πολύτιμες φυτικές ενώσεις έχουν αποδειχθεί ότι προστατεύουν την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, τις αρθρώσεις και τον προστάτη.

Ένα από τα παλαιότερα γνωστά φρούτα που αναφέρονται στα έγγραφα και τα τεχνουργήματα πολλών πολιτισμών και θρησκειών, το ρόδι (Punica granatum) προέρχεται από την Περσία. Αυτό το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά φρούτο θεωρήθηκε  σύμβολο της υγείας , της γονιμότητας και της αιώνιας ζωής.

Το ρόδι έχει χρησιμοποιηθεί στην ιατρική για πάνω από 8.000 χρόνια, αλλά ο δυτικός κόσμος δεν είχε δώσει πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτό μέχρι τώρα. Με τα ειδικά  αντιοξειδωτικά συστατικά του και τα θεαματικά κλινικά αποτελέσματα του, είναι το

πραγματικό Νο. 1 μεταξύ των σουπερ φρούτων.

Το ρόδι είναι τωρα πάλι το επίκεντρο  πηγής υγείας. Τι πρέπει να ξέρετε για το ρόδι:

Το ρόδι αξίζει πράγματι, να ονομάζεται «ευεργετικό φρούτο», επειδή μειώνει τον κίνδυνο των διάφορων τύπων καρκίνου, καρδιαγγειακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου, επιβραδύνει ή προλαμβάνει τις βλαβερές συνέπειες της χρόνιας φλεγμονής και ασθένειες οξείδωσης, εμποδίζει την εμμηνόπαυση στις γυναίκες και τα προβλήματα του προστάτη στους άνδρες, συμμετέχει στην εγκεφαλική λειτουργία, υγεία των αρθρώσεων και σε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και αποτρέπει το Αλτσχάιμερ, την αρθρίτιδα και τις λοιμώξεις.

Οι σύνθετες ιδιότητες του- συμπεριλαμβανομένης της υψηλής περιεκτικότητάς του- σε αντιοξειδωτικά για να ρυθμίσουν τις ορμόνες και αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιικές ικανότητές του, αυτό το φρούτο ξεχωρίζει σαφώς από όλα τα άλλα φάρμακα- θαύματα της σύγχρονης φυσικής ιατρικής και θεραπευτικής με  συμπληρωμάτα διατροφής.

Πολλές μελέτες δείχνουν ότι το ρόδι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά, θρεπτικά τρόφιμα για καλή γενική υγεία. Αυτά τα κλινικά ευρήματα δείχνουν σαφή συσχέτιση μεταξύ των ισχυρών πολυφαινολών στο ρόδι και τη θετική τους επίδραση στην καρδιαγγειακή, νευρική και σκελετική υγεία.

Τι κάνει το ρόδι τόσο πολύτιμο;

Το ρόδι είναι μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τροφή  με φυτοχημικές ενώσεις. Περιέχει μεγάλες ποσότητες φλαβονοειδών και πολυφαινολών, οι οποίες είναι αποτελεσματικά αντιοξειδωτικές. Ένα ποτήρι χυμό ροδιού περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί, το πράσινο τσάι , τα βακκίνια.

Οι πολυφαινόλες που είναι στο ρόδι- συνδέονται με την ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα των φρούτων και τα συνολικά οφέλη για την υγεία. Όχι μόνο προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα, μειώνουν  τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση και αυξάνουν τον ρυθμό με τον οποίο διαταράσσονται οι καρδιακές βλάβες (αρτηριοσκλήρωση).

Αυτή η αντιοξειδωτική ένωση του ροδιού δείχνει ότι ξεχωρίζει τα αιμοπετάλια και μειώνει την πίεση του αίματος με ένα φυσικό τρόπο - παράγοντες που εμποδίζουν τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά επεισόδια.

Το ρόδι δεν είναι μόνο καλό για την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί ότι καταστέλλει τον καρκίνο του μαστού,  του προστάτη,  του παχέος εντέρου, τη λευχαιμία.

Οι  φυτοχημικές ενώσεις που περιέχει, διεγείρουν την σεροτονίνη και τις υποδοχές  οιστρογόνου , μειώνοντας τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

Η λήψη  500 mg  ανά ημέρα μπορεί ήδη να υποστηρίξει διαφορετικές περιοχές της υγείας μας.

εκχύλισμα ροδιού σε κάψουλες

Στη χρήση του υπάρχει όμως ένα πρόβλημα επειδή δεν μπορεί να είναι επαρκείς οι ποσότητες φρέσκου ροδιού κάθε μέρα που πρέπει να τρώμε (2kg), ή χυμό ροδιού (1,5Lt) που αντισταθμίζουν την συνιστώμενη ημερήσια δόση των 500 ml. Ο χυμός ροδιού σε φιάλη πρέπει να είναι παστεριωμένος, να περιέχει καθαρό χυμό ροδιού.

Η περιεκτικότητα σε πουνικαλαγίνες του φρέσκου ή του χυμού ποικίλλει πολύ - έτσι δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι αν υπάρχει τώρα αρκετή πουνικαλαγίνη.  Ο φρέσκος χυμός περιέχει ζάχαρη (άρα θερμίδες) και χημικά συντηρητικά. 

Το εκχύλισμα ροδιού σε κάψουλες είναι έτσι ο απλούστερος, ασφαλέστερος και οικονομικότερος τρόπος για να πάρετε τα 500 mgπουνικαλαγίνης καθημερινά.

Δώστε προσοχή στην περιεκτικότητα σε πουνικαλαγίνης, επειδή δεν είναι όλα τα εκχυλίσματα ροδιού το ίδιο

Για να στηρίξετε την υγεία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων και να αποφύγετε τις ασθένειες, η μόνη επιλογή είναι η λήψη ροδιού με συμπληρώματα διατροφής σε κάψουλες που παρέχουν εγγυημένη περιεκτικότητα σε πουνικαλαγίνη. Το mylife συμπλήρωμα διατροφής

ρόδι Royal χρησιμοποιεί ένα 100% φυσικό εκχύλισμα με την υψηλότερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Αυτό περιλαμβάνει το πλήρες φάσμα των πολυφαινολών, οι οποίες περιέχονται στους πυρήνες και  στους Φλοιούς έτσι έχει μια ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε πουνικαλαγίνη του 35%, που αντιστοιχεί σε 180 mg πουνικαλαγίνες ανά κάψουλα - αρκετές φορές περισσότερο από τους χυμούς ροδιού.

Η περιεκτικότητα σε πουνικλαγίνη του ροδιού Royal μετράται από ανεξάρτητο εργαστήριο ελέγχου. Επειδή η περιεκτικότητα σε πουνικαλαγίνη ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την εποχή και τις συνθήκες επεξεργασίας. 

Οι πουνικαλαγίνες δεν απαντώνται μόνο σε σπόρους ροδιού. Πάνω απ 'όλα, το μη βρώσιμο κέλυφος, ο φλοιός και οι εσωτερικές κίτρινες μεμβράνες που περιβάλλουν τους πυρήνες περιέχουν υψηλό περιεχόμενο πουνικαλαγίνης

Η τακτική κατανάλωση εκχυλίσματος ροδιού έχει δείξει θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, έχουν διεξαχθεί και άλλες μελέτες σχετικά με την προστασία από τις ακτίνες UV, τον καρκίνο του προστάτη και τη σεξουαλική δυσλειτουργία.

  • Ο Δρ Sergio Steinberger έγραψε: «Έχουμε χιλιάδες χρόνια πεταμένα τη φλούδα και τον πολτό του ροδιού, καθώς αυτά δεν είναι βρώσιμα επειδή δεν είχαμε την επιστήμη, η οποία μας επιτρέπει να εντοπιστούν τα πλεονεκτήματα και να χρησιμοποιηθούν. Αλλά τώρα, για πρώτη φορά, γνωρίζουμε τα οφέλη του ροδιού για όλους μας ».
  • "Η έρευνες έχουν εντοπίσει μια εκπληκτική σειρά από οφέλη από την κατανάλωση εκχυλίσματος ροδιού," ο Δρ. Steinberger γράφει. «Το Ρόδι έχει επιστημονικά μελετηθεί εκτενώς τα τελευταία χρόνια, όμως, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που περιέχονται στο κέλυφος, στο πυρήνα και λοβό του καρπού. Τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα. Το εκχύλισμα φαίνεται να είναι μια πραγματική πηγή της νεότητας. "

Το ρόδι και η καρδιαγγειακή υγεία

Οι πουνικαλαγίνες είναι γνωστό ότι έχουν αντιοξειδωτικά και καρδιαγγειακά οφέλη, τα οποία έχουν αποδειχθεί από πολλές επιστημονικές ομάδες. Το 2000, μετά από τις παρατηρήσεις σε μια πρωτοποριακή μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, την Ισπανία και τη Νότια Αφρική, το συμπέρασμα «Η αντιοξειδωτική δράση του ροδιού βασίζεται κατά κύριο λόγο στις υδρολυόμενες τανίνες, οι οποίες περιλαμβάνουν πουνικαλαγίνες».

Οι συνολικές επιδράσεις των φαινολικών ενώσεών τους, συμπεριλαμβανομένων των πουνικαλαγόνων, έχουν ισχυρή επίδραση στην καρδιαγγειακή νόσο, η οποία δεν μπορούσε να ανιχνευθεί σε καμία άλλη απομονωμένη ένωση.

 

Υψηλή βιοδιαθεσιμότητα της πουνικαλαγίνης του ροδιού

Η βιοδιαθεσιμότητα είναι το κλειδί στα συμπληρώματα διατροφής για το αποτέλεσμα, καθώς ένα θρεπτικό συστατικό χωρίς βιοδιαθεσιμότητα μεταφέρεται απλά μέσω του σώματος. Οι μέσης πηγίνες έχουν ρυθμό βιοδιαθεσιμότητας έως 95% και έχουν ποικίλες αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Ωστόσο, η μοναδικότητα της πουνικαλαγίνης έγκειται στην ικανότητά τους να δρουν ως «βόμβες πολυφαινόλης», και είναι σε θέση να διαιρεθεί σε πολλές δραστικές μεταβολικές ουσίες – όπως το ελλαγικό οξύ και ουρολιθίνη.

Στην Αμερική μελετήθηκε πιο μπορεί να είναι το καλύτερο αντιοξειδωτικό απο τα συστατικά της διατροφής για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας, της υγιούς γήρανσης και της μεγάλης διάρκειας ζωής, Το ρόδι είχε την ισχυρότερη δράση στα μοντέλα. Το συστατικό που καθιστά το ρόδι τόσο αποτελεσματικό

ειναι μια ομάδα ισχυρών αντιοξειδωτικών που ονομάζονται πουνικαλαγίνη. 

Οι πουνικαλαγίνες, πολυφαινόλες, οι οποίες είναι από τους ισχυρότερους περισυλλέκτες ελευθέρων ριζών και με κάποιες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες των, όπως η αποτελεσματική ρύθμιση της φλεγμονής, καθώς και το προστατευτικό αποτέλεσμα επί σημάτων  DNA και κυττάρων. Οι Πουνικαλαγίνες είναι οι μοναδικες στο ότι είναι «κορες» - υδατοδιαλυτες πολυφαινόλης  για να χωρίζουν,  τη στιγμή που είναι στην κυκλοφορία του αίματος, και ως έτσι μπορεί να  μεταβολίζονται και να απορροφώνται από τον ιστό-στόχο.

Ωστόσο, υπάρχει μια αλίευση στη βιοδιαθεσιμότητα του ροδιού. Η διαπιστώση ότι οι κορες μόρια  δεν απορροφώνται όταν οι πουνικαλαγίνες χωρίσουν πριν εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος - που χρειάζονται οι -πολυφαινόλες «γονείς» - για να είναι βέβαιο ότι θα είναι βιοδιαθέσιμες - πουνικαλαγίνες.

Το εκχύλισμα ροδιού και τα πολλά οφέλη στην υγεία μας

Από το 2000 έχουν δημοσιευθεί πάνω από 3.000 νέες επιστημονικές μελέτες  για το ρόδι που διερευνούν τα υγειονομικά χαρακτηριστικά των καρπών του.

Η εκτεταμένες έρευνες για το εκχύλισμα ροδιού αποκαλύπτουν ένα μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων όσον αφορά τα παρακάτω θέματα. Οι τρέχουσες και μελλοντικές μελέτες εστιάζονται ειδικά στους τομείς της φλεγμονής, των καρδιαγγειακών παθήσεων, της αναγέννησης του δέρματος και της προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία.

1. Το ρόδι προστατεύει τις καρδιαγγειακές παθήσεις, την υψηλή αρτηριακή πίεση

Το εκχύλισμα ροδιού έχει θετική επίδραση στην καρδιαγγειακή υγεία των ασθενών που πάσχουν από αθηροσκλήρωση της καρωτιδικής αρτηρίας. Τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης / τριγλυκερίδιων, τα χαμηλά επίπεδα LDL χοληστερόλης και ιδιαίτερα η οξειδωμένη LDL είναι μεταξύ των παραγόντων κινδύνου που σχετίζονται με την αρτηριοσκλήρωση και τη στεφανιαία νόσο.

Η τακτική λήψη εκχυλίσματος ροδιού προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και εμποδίζει την εμφάνιση καρδιαγγειακών επεισοδίων, καθιστώντας το συμπλήρωμα διατροφής ροδιου αναγκαιο. Η αρτηριακή υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με καρδιαγγειακές παθήσεις.

Ο Δρ  Steinberger μελέτησε τις επιδράσεις του εκχυλίσματος ροδιού στην αρτηριακή πίεση του αίματος και το συνέκρινε με ομάδες ελέγχου που δεν είχαν υποβληθεί σε θεραπεία με εκχύλισμα ροδιού. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εκχύλισμα ροδιού έχει μία αντιυπερτασική δραστηριότητα η οποία αποτρέπει την εμφάνιση των καρδιαγγειακών επεισοδίων, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό και  θεωρείται ως συμπλήρωμα υγιεινής διατροφής είναι η πρώτη επιλογή.

2. Το ρόδι μειώνει τη φλεγμονή

Το εκχύλισμα ροδιού έχει ευεργετική επίδραση σε πολυάριθμες φλεγμονώδεις ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της αρθρίτιδας και της φλεγμονώδους νόσου του εντέρου. Οι βιοδραστικές ενώσεις του εκχυλίσματος ροδιού (πολυφαινόλες) μειώνουν τη φλεγμονή ενεργώντας στο επίπεδο του γενετικού μεταγραφικού παράγοντα NFkB. Η αντιφλεγμονώδης δράση είναι παρόμοια  της ιβουπροφαίνης.

Ο Δρ Ο Steinberger ανέλυσε τα αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα του εκχυλίσματος ροδιού μετρώντας τα επίπεδα των διαφόρων κυτοκινών που εμπλέκονται στη φλεγμονή στον ορό του αίματος. Η κατανάλωση εκχυλίσματος ροδιού είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων των προφλεγμονωδών κυτοκινών IL1, IL6, IL8, IL12 (ρ70) και TNF στον ορό του αίματος.

3. Το ρόδι παρέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά

Η πρόσληψη εκχυλίσματος ροδιού οδηγεί σε μείωση των επιπέδων 8-ox-dG. Αυτός ο μεταβολίτης είναι ένας δείκτης της βλάβης του DNA. Η κατανάλωση εκχυλίσματος ροδιού εμποδίζει την έκφραση ποικίλων γονιδίων που εμπλέκονται σε διαφορετικές μεταβολικές οδούς στο σώμα. Πολλοί από αυτούς έχουν το στόχο να προστατεύουν το σώμα από διάφορες καταστάσεις οξειδωτικού στρες.

Η εξέταση αίματος των συμμετεχόντων μετά τη λήψη εκχυλίσματος ροδιού δεν έδειξε σημάδια ηπατικής δυσλειτουργίας ή άλλων ανωμαλιών, αποδεικνύοντας την ασφάλεια των καταναλωτών όταν λαμβάνουν τυποποιημένες δόσεις κάψουλας. Τα δεδομένα αυτής της μελέτης δείχνουν ότι υπάρχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα του εκχυλίσματος ροδιού στους ανθρώπους. Άλλα δεδομένα από προκλινικές μελέτες το επιβεβαιώνουν.

4. Το Ρόδι μειώνει τη σεξουαλική δυσλειτουργία

Οι ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία ανέφεραν βελτιώσεις στην απόδοσή τους. Οι σημεϊνογίνες διεγείρουν την παραγωγή νιτρικού οξειδίου, ενός αγγειοδιασταλτικού που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την φλεβική επιστροφή. Αυτό έχει ισχυρή επίδραση στους μηχανισμούς της στύσης. Σε μια μελέτη ικανοποίησης μετά από 30 ημέρες καθημερινής κατανάλωσης εκχυλίσματος ροδιού, όλοι οι συμμετέχοντες ανέφεραν αύξηση της λίμπιντο.

5. Το ρόδι παρέχει υπεριώδη προστασία

Η υπερβολική έκθεση σε υπεριώδη-Β (UVB) και Α (UVA) ακτίνες έχει πολλές αρνητικές συνέπειες για την υγεία σχετικά με την επιδερμίδα , συμπεριλαμβανομένων.  ερυθρότητας, υπερμελάγχρωση, ανοσοκαταστολή, και της βλάβες  που προκαλούνται από τη γήρανση του δέρματος. Η   χρήση εκχυλίσματος ροδιού προστατεύει τα ανθρώπινα κύτταρα του δέρματος από αυτές τις βλαβερές ακτίνες.

6. Το ρόδι προστατεύει από τον καρκίνο

Οι εργαστηριακές εξετάσεις δείχνουν μείωση κατά 12% στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του καρκίνου του προστάτη και ανασταλτική επίδραση στην κυτταρική κινητικότητα και την εισβολή στον καρκίνο του μαστού. Οι βιοδραστικές ενώσεις του εκχυλίσματος ροδιού έχουν επίσης αντιφλεγμονώδες, ύποπολλαπλασιαστικό και αποπτωτικό αποτέλεσμα στον καρκίνο του προστάτη και του μαστού.

Δείτε Επίσης

remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Κωδ.:
00850
remainingstock
Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Υψηλής δοσολογίας & δράσης
Κωδ.:
09220
remainingstock
Για την σωστή λειτουργία του σώματος
Κωδ.:
00853
remainingstock
Εξαιρετικά σημαντικός για το ανοσοποιητικό σύστημα και για το ρόλο του στην εν-ζυμική δραστηριότητα.
Κωδ.:
01446
remainingstock
Κατά της Δυσκοιλιότητας
Κωδ.:
00469
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00806
remainingstock
"Ασπίδα" κατά της χοληστερόλης
Κωδ.:
00467
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09260
remainingstock
σημαντική για το νευρικό σύστημα, την κανονική νοητική λειτουργία...
Κωδ.:
00122
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00114
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στην συγκέντρωση και διατήρηση της μνήμης, της πνευματικής οξυδέρκειας και της ισορροπημένης διάθεσης
Κωδ.:
00802
remainingstock
Η βιταμίνη της όρασης,του δέρματος και των μαλλιών
Κωδ.:
00099
remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01445
remainingstock
Για μια ισορροπημένη παροχή πρωτεΐνης.
Κωδ.:
00807
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Αυξάνει τη γενική ευεξία...
Κωδ.:
01462
remainingstock
αμινοξύ που σας δίνει ενέργεια, δύναμη και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
Κωδ.:
00829
remainingstock
Στοχευμένη Δράση για υγιείς αρθρώσεις-προληπτικά
Κωδ.:
01790
remainingstock
Σημαντική για τις λειτουργίες πήξης του αίματος.
Κωδ.:
00106
remainingstock
Το έλαιο μποραζε συνιστάται για το όμορφο δέρμα και τα μαλλιά, στην περίπτωση του PMS, σε περίπτωση εναλλασσόμενων συμπτωμάτων, έκζεμα, ψωρίαση, έκζεμα, ξηρό δέρμα και κνησμό.
Κωδ.:
01804
remainingstock
ιδιαίτερα υψηλές διατροφικές απαιτήσεις της βιταμίνης Β6,Β12 και φολικό οξύ βιταμινών.
Κωδ.:
00126
remainingstock
Για την υποστήριξη της υγείας των οστών και όχι μόνο...
Κωδ.:
01460
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!για άτομα με περιορισμένη ή μη ισορροπημένη διατροφή.
Κωδ.:
01429
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01839
remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01448
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...Οι πολυβιταμίνες είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών βιταμινών που είναι απαραίτητες για τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.
Κωδ.:
02500
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!υποστηρίζει τις λειτουργίες του ήπατος, της χολής και την πέψη.
Κωδ.:
01836
remainingstock
Προάγει τη φυσιολογική συσσωμάτωση αιμοπεταλίων και συμβάλλει στην υγιή ροή του αίματος
Κωδ.:
01455
remainingstock
Στην κάλυψη αντιοξειδωτικών θρεπτικών ουσιών
Κωδ.:
00836
remainingstock
Ειδική στοχευμένη διατροφική σύνθεση στο γυναικείο οργανισμό-πολυβιταμινούχο
Κωδ.:
01800
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00170
remainingstock
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδ.:
00127
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στη ρύθμιση επίπεδου του σακχαρου στο αίμα
Κωδ.:
01461
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01840
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09340
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...
Κωδ.:
01449
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Κωδ.:
00833
3,00€
remainingstock
Για την υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη.
Κωδ.:
01441
remainingstock
Στην προσπάθεια αδυνατισματος...
Κωδ.:
01752
remainingstock
Ελιξίριο νεότητας που σας χαρίζει φρεσκάδα και υγεία μέσα κι έξω.
Κωδ.:
00843
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00177
remainingstock
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδ.:
01442
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και αποτελούν ασπίδα για τοις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
Κωδ.:
00875
3,00€
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα...
Κωδ.:
00247
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00109
remainingstock
σε μια φυσιολογική, υγιή λειτουργία των οστών, των χόνδρων, του δέρματος και των δοντιών.
Κωδ.:
00826
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη! Προσπάθεια αδυνατίσματος με φυσικό τρόπο
Κωδ.:
00810
remainingstock
Συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπών.
Κωδ.:
00165
remainingstock
Η NADH εκτελεί τη λειτουργία ενός βιολογικού μπουζί σε πολλές μεταβολικές διεργασίες..
Κωδ.:
01817
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09342
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00104
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00105
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09370
remainingstock
Βοηθά στην ανάπτυξη των κυττάρων, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος...
Κωδ.:
00118
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09116
remainingstock
Για την υγεία των ποδιών τους στη φλεβίτιδα, τους κοιρσους και την κουραση.
Κωδ.:
01456

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.