Μαγνήσιο Κάψουλε...

Μαγνήσιο Κάψουλες 150 mg

Εκτυπώσιμη μορφή
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδικός: 
00127

Μαγνήσιο  Κάψουλες 

Ημερήσια δαπάνη για την υγεία σας  0,15 €

Κάθε κάψουλα περιέχει 150 mg καθαρό μαγνήσιο.

κωδ. 00127

340 κάψουλες 

remainingstock
remainingstock
 • Όπως οι βιταμίνες, το μαγνήσιο είναι ένα από τα ζωτικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να παραμείνουμε υγιείς. Το ζωτικό μέταλλο βρίσκεται κυρίως στα οστά, στα μυϊκά κύτταρα και στο αίμα. 

  Το μαγνήσιο συμβάλλει:
 • σε μια κανονική μυϊκή λειτουργία
 • για να μειωθεί η κόπωση και η κουραση
 • σε έναν φυσιολογικό μεταβολισμό ενέργειας
 • στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών
 • για τη διατήρηση των κανονικών οστών και των δοντιών
 • σε μια κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος
 • στην κανονική ψυχική λειτουργία

Επιπλέον, το μαγνήσιο έχει μια λειτουργία στην κυτταρική διαίρεση.

Συστατικά: 
ανθρακικό μαγνήσιο (18,8% μαγνήσιο), ζελατίνη, οξείδιο μαγνησίου (4,7% μαγνήσιο), παράγοντας απελευθέρωσης στεατικό μαγνήσιο.

 

ανά κάψουλα

ανά ημερήσια δόση 
(= 3 κάψουλες)

% της συνιστώμενης 
ημερήσιας πρόσληψης από το NRV *

ανά 100 g κάψουλες

μαγνήσιο

150 mg

450 mg

120

23,5 g

* NRV = Τιμή αναφοράς θρεπτικών ουσιών για ημερήσια πρόσληψη σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) Αρ. 1169/2011 

Οδηγίες χρήσης:
 
εως 2-3 κάψουλες την ημέρα, καταπιείτε ολόκληρο με τροφή και πολλά υγρά.

Μαγνήσιο 

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΕ (1) ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
Διαιτητικές Προσλήψεις Αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για άνδρες 18 ετών και πάνω· οι τιμές με πλάγια γράμματα υποδεικνύουν το αποδεκτό εύρος πρόσληψης
150-500 mg

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημητριακά ολικής άλεσης, ξηροί καρποί και πράσινα λαχανικά.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών. Ενεργοποιεί ένζυμα. Συμμετέχει στη σύνθεση πρωτεϊνών και DNA.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ
Καταστάσεις νευρομυϊκής δυσλειτουργίας, μειωμένη πίεση αίματος, αδυναμία.

ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ; (4)
Η υψηλή πρόσληψη μπορεί να προκαλέσει ναυτία, εμετό και υπέρταση. Είναι σχεδόν αδύνατο να αυξηθούν τα επίπεδά του στο αίμα μόνο μέσω της διατροφής.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Καταναλώστε προϊόντα ολικής άλεσης αντί για εξευγενισμένα προϊόντα δημητριακών.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...;
Το μαγνήσιο μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τις ημικρανίες και να μειώσει την πίεση του αίματος.

Μαγνήσιο 

Το μαγνήσιο συμμετέχει στην παραγωγή περισσότερων από 300 ζωτικών ενζύμων στο σώμα. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι για τις επιδόσεις και την ενέργεια. Το μαγνήσιο χαλαρώνει τους μυς και αποτρέπει τους μυϊκούς σπασμούς. Πρόκειται για ένα φυσικό φάρμακο κατά του στρες που ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και αποτρέπει την καρδιακή ανεπάρκεια. Το μαγνήσιο είναι το πιο πολύτιμο μέταλλο της εποχής μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το μαγνήσιο>

Το μαγνήσιο είναι το σούπερ σταρ ανάμεσα στα μέταλλα και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ως συμπλήρωμα διατροφής. Ο λόγος για αυτό είναι ότι μέχρι το 75% του πληθυσμού πάσχει από ανεπάρκεια μαγνησίου. Εδώ είναι αυτό που πραγματικά πρέπει να ξέρετε αν θέλετε να αγοράσετε μαγνήσιο.

Γιατί πρέπει να πάρετε μαγνήσιο;

  χαλαρώνει τους μυς και αποτρέπει τους μυϊκούς σπασμούς

  διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και προάγει την κυκλοφορία του αίματος

  είναι ένας φυσικός παράγοντας κατά του στρες

  προάγει την εσωτερική γαλήνη και χαλάρωση

  ρυθμίζει και μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση

  σημαντικό για ισχυρά οστά και δόντια

  αυξάνει την ενέργεια και τις επιδόσεις

  αυξάνει την παροχή οξυγόνου

  βοηθάει σε ημικρανίες και εμβοές

  σταθεροποιεί το σάκχαρο αίματος

  εμποδίζει τις καρδιακές αρρυθμίες

  προωθεί την καύση λίπους

  εξασφαλίζει ζεστά χέρια και πόδια

Ποιο συμπλήρωμα μαγνησίου είναι το καλύτερο;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι μαγνησίου και προϊόντων που ακόμη και οι συνεργάτες μας δυσκολεύονται να απαντήσουν σε αυτήν την ερώτηση. Κατά τη γνώμη μας, εκ του αποτελεσματος το συμπλήρωμα μαγνησίου mylife  που παίρνετε τακτικά, καθημερινά είναι το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι ένα συμπλήρωμα μαγνησίου που μπορείτε να ανεχτείτε καλά και να σας κάνει καλό είναι το καλύτερο για εσάς προσωπικά - επειδή μόνο εάν το παίρνετε καθημερινά  μπορεί πραγματικά να ξεδιπλώσει το υπέροχο αποτέλεσμα του.

Αυτά τα 7 σημεία πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά μαγνησίου:

1. Ποσότητα στοιχειακού μαγνησίου

2. ένωση μαγνησίου

3. Απορρόφηση (βιοδιαθεσιμότητα)

4. συμβατότητα

5. Μορφή δοσολογίας

6. Δοσολογία και εφαρμογή

7. Τιμή σχέση τιμής / απόδοσης

Ποιες ενώσεις μαγνησίου υπάρχουν;

Το 100% καθαρό μαγνήσιο είναι ακατάλληλο ως συμπλήρωμα διατροφής . Είναι ασταθές και ιδιαίτερα αντιδραστικό. Ακόμη και στη φύση, το μαγνήσιο υπαρχει πάντα ως ένωση μαγνησίου.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών ενώσεων μαγνησίου. Κάθε ένωση έχει ελαφρώς διαφορετική θεραπευτική ιδιότητα, ρυθμό απορρόφησης και αποτέλεσμα.

 • μαγνησία
 • υδροξείδιο του μαγνησίου
 • γλυκινικό μαγνήσιο
 • μηλικό μαγνήσιο
 • ασπαρτικό μαγνήσιο
 • χλωριούχο μαγνήσιο
 • κιτρικό μαγνήσιο
 • φωσφορικό μαγνήσιο
 • οροτικό μαγνήσιο
 • γλυκονικό μαγνήσιο
 • φωσφορικό μαγνήσιο

Εδώ είναι μια περιγραφή αυτών των ενώσεων μαγνησίου. Υπάρχουν άλλες ενώσεις μαγνησίου διαθέσιμες, αλλά αυτές που αναφέρονται εδώ είναι οι πιο σημαντικές.

γλυκινικό μαγνήσιο

Το μαγνήσιο ως οργανικά δεσμευμένο γλυκινικό μαγνήσιο έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα και καταπραΰνει τα νεύρα. Είναι μακράν το καλύτερο μαγνήσιο για τον αναζωογονητικό τρόπο ζωής μας, λόγω της δέσμευσής του στο αμινοξύ γλυκίνη . Το γλυκινικό μαγνήσιο είναι το πιο συμβατό μαγνήσιο και ως εκ τούτου ιδανικό για ευαίσθητους ανθρώπους. Έχει πολύ υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και καλή σχέση τιμής / απόδοσης.

μηλικό μαγνήσιο

Το malat είναι ένα σημαντικό συστατικό της παραγωγής ενέργειας στον οργανισμό. Συνδέοντας μαγνήσιο με μηλικό οξύ, το μηλικό μαγνήσιο είναι το καλύτερο μαγνήσιο για περισσότερη ενέργεια. Είναι επίσης ιδανικό για ινομυαλγία, κόπωση και μυϊκούς πόνους. Το μηλεϊνικό μαγνήσιο είναι καλά ανεκτό, έχει πολύ υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και καλό λόγο τιμής / απόδοσης.

κιτρικό μαγνήσιο

Το κιτρικό μαγνήσιο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και γνωστές ενώσεις μαγνησίου. Η σύνδεση μαγνησίου με κιτρικό παράγει οργανικά συνδεδεμένο κιτρικό μαγνήσιο. Είναι μια καλά ανεκτή μορφή μαγνησίου. Το κιτρικό μαγνήσιο είναι κατάλληλο για να αντισταθμίσει την έλλειψη μαγνησίου. Όταν λαμβάνεται σε υψηλές δόσεις, μπορεί να είναι καθαρτικό σε ορισμένα άτομα. Το κιτρικό μαγνήσιο έχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και πολύ καλή σχέση τιμής / απόδοσης.

μαγνησία

Το οξείδιο του μαγνησίου έχει χαμηλή βιοδιαθεσιμότητα, αλλά πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε στοιχειακό μαγνήσιο. Είναι ιδανικό για άτομα που μερικές φορές θέλουν να ανακουφίσουν τη δυσκοιλιότητα και να παράσχουν ταυτόχρονα μαγνήσιο. Το οξείδιο του μαγνησίου λειτουργεί ως ήπιο καθαρτικό και είναι μάλλον ακατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Ως εκ τούτου, δεν συνιστάται για ανεπάρκεια μαγνησίου. επειδή υπάρχουν πολύ καλύτερες ενώσεις μαγνησίου.

ασπαρτικό μαγνήσιο

Η δέσμευση του μαγνησίου στο ασπαρτικό οξύ (ένα αμινοξύ) έχει σαν αποτέλεσμα το οργανικό δεσμευμένο ασπαρτικό μαγνήσιο. Έχει πολύ υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και καλή σχέση τιμής / απόδοσης. Δυστυχώς, το ασπαρτικό οξύ που υπάρχει σε μερικούς ανθρώπους μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες παρενέργειες. Μπορεί να οδηγήσει σε εσωτερική ανησυχία, νευρικότητα ή άλλες ψυχικές διαταραχές. Το ασπαρτικο μαγνησίου, μπορείτε να το μάθετε μόνο δοκιμάζοντας τον εαυτό σας.

Ποια προϊόντα μαγνησίου υπάρχουν;

Τα περισσότερα προϊόντα μαγνησίου περιέχουν μόνο μία ένωση μαγνησίου.Υπάρχουν όμως και προϊόντα που συνδυάζουν αρκετές ενώσεις μαγνησίου.

·         Παρασκευάσματα μονο μαγνήσιο

Ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίο λαμβάνεται το μαγνήσιο, οι μονοπαρασκευές που περιέχουν μόνο μια ένωση μαγνησίου είναι καλύτερες από τα μείγματα μαγνησίου.

Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν το οξείδιο του μαγνησίου λαμβάνεται για να διεγείρει τις κινήσεις του εντέρου. Τα άτομα με ινομυαλγία συνιστάται το χρησιμοποιούν μηλεϊνικό μαγνήσιο ως ένα μόνο παρασκεύασμα. Μαγνήσιο Πολλαπλών ενώσεων παρασκεύασμα

Εκείνοι που εκτιμούν τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και τη βέλτιστη ανεκτικότητα πρέπει να χρησιμοποιούνσυμπλήρωμα μαγνησίου. Με το συνδυασμό πολλών ενώσεων μαγνησίου, το φάσμα δράσης, η βιοδιαθεσιμότητα και η απορρόφηση μπορούν να αυξηθούν περαιτέρω.

Τα μόρια μαγνησίου απορροφώνται ανάλογα με τη σύνδεσή τους σε διαφορετικά εντερικά τμήματα μέσω διαφορετικών οδών μεταφοράς. Ταυτόχρονα, η συμβατότητα αυξάνεται και οι πιθανές παρενέργειες μειώνονται στο ελάχιστο.

Προϋπόθεση για αυτό είναι ότι είναι ένας χρήσιμος τύπος μαγνησίου που δεν συνδυάζει πάρα πολλές ενώσεις μαγνησίου. Αν πάρα πολλές ενώσεις μαγνησίου συνδυάζονται σε μία φόρμουλα, τότε υπάρχει τόσο λίγη ένωση μαγνησίου που πάλι δεν μπορεί πραγματικά να συμβάλει στην επίδραση.

Τα πολυπροϊόντα μαγνησίου είναι επομένως ιδανικά για όποιον θέλει να αντισταθμίσει το έλλειμμα μαγνησίου το συντομότερο δυνατόν. Ακόμη και οι ευαίσθητοι άνθρωποι πρέπει σίγουρα να επιλέξουν ένα πολλαπλό προϊόν μαγνησίου.

Μορφές δοσολογίας μαγνησίου

Το μαγνήσιο διατίθεται σε ποικίλες μορφές δοσολογίας, όπως δισκία, κάψουλες, αμπούλες, σκόνες, αναβράζοντα δισκία κ.λπ.

·         Μαγνήσιο δισκία

Τα δισκία μαγνησίου είναι φθηνότερα για να κατασκευαστούν από άλλες μορφές δοσολογίας. Ως εκ τούτου, αυτά προσφέρονται κυρίως από μειωτές ή άλλους προμηθευτές χαμηλού κόστους.

Τα δισκία μαγνησίου έχουν ορισμένα μειονεκτήματα. Τα δισκία πρέπει να πιέζονται υπό υψηλή πίεση και να χρησιμοποιούνται ανεπιθύμητα βοηθήματα δισκιοποίησης ώστε να μην θρύβονται. Συχνά, χρησιμοποιούνται επίσης βαφές ή παράγοντες επίστρωσης.

Εκείνοι που παίρνουν τακτικά μαγνήσιο θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι το προϊόν περιέχει όσο το δυνατόν λιγότερα έκδοχα ή ότι είναι όσο το δυνατόν φυσικότερο. Για μια μακροπρόθεσμη πρόσληψη απαιτούνται σημαντικές ποσότητες αυτών των δισκιωμ.

Τα δισκία μαγνησίου συχνά είναι επίσης δύσκολο στη καταποση επειδή είναι μεγάλα και έχουν τραχιά επιφάνεια.   Κάψουλες μαγνησίου

Οι κάψουλες διαλύονται πλήρως στο στομάχι μέσα σε λίγα λεπτά, εξασφαλίζοντας την ταχεία απορρόφηση του μαγνησίου.

Σε αντίθεση με τα δισκία, οι κάψουλες γεμίζονται με σκόνη και δεν χρειάζεται να πιέζονται υπό υψηλή πίεση και χρησιμοποιώντας βοηθήματα δισκιοποίησης.

Οι κάψουλες  μπορούν να περιέχουν σε μεγάλο βαθμό πρόσθετο εμπλουτισμό. Οι κάψουλες είναι επομένως οι πλέον  κατάλληλες για  χρήση και συνιστώνται από τους γιατρούς.

Τα άτομα που είναι ευαίσθητα σε πρόσθετα πρέπει σίγουρα να προτιμούν τις κάψουλες. Οι κάψουλες μαγνησίου μπορούν επίσης να ανοιχτούν για να αναδεύσουν τη σκόνη σε υγρά ή τρόφιμα.

Οι κάψουλες μαγνησίου καταπίνονται  επίσης πολύ πιο εύκολο από τα δισκία.Αυτό συμβαίνει ακόμη και αν η κάψουλα είναι μεγαλύτερη από το δισκίο.

·         Φακελάκια μαγνησίου και ραβδιά

Τα φακελάκια μαγνησίου και τα ραβδιά περιέχουν μαγνήσιο σε μορφή σκόνης, το οποίο διαλύεται σε υγρά ή λαμβάνεται απευθείας στο στόμα. Είναι ιδανικά για άτομα που δεν θέλουν να καταπιούν δισκία ή κάψουλες.

Λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής, τα σακουλάκια και τα ραβδιά μαγνησίου έχουν χαμηλότερο λόγο τιμής / απόδοσης. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι συχνά τεχνητά γλυκαντικά ή άλλα πρόσθετα χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τη γεύση μαγνησίου.

·         Σκόνη μαγνησίου

Ορισμένες ενώσεις μαγνησίου, όπως γλυκονικό μαγνήσιο, κιτρικό μαγνήσιο ή ανθρακικό μαγνήσιο, είναι κατάλληλες για κατάποση σε μορφή σκόνης λόγω της αποδεκτής γεύσης τους.

Η σκόνη μαγνησίου μπορεί να διαλυθεί σε υγρά και είναι ιδανική για άτομα που δεν θέλουν να καταπιούν δισκία ή κάψουλες. Η δοσολογία δεν είναι τόσο ακριβής με την σκόνη όσο και με τις άλλες μορφές δοσολογίας. Αυτή είναι η περίπτωση ακόμη και αν περιλαμβάνεται ένα κουτάλι μέτρησης. Τη λύση έδωσε η συσκευασία σε φακελάκι.

Οι σκόνες μαγνησίου μπορεί να περιέχουν γλυκαντικά, αρώματα ή άλλα πρόσθετα για την ενίσχυση της γεύσης.

·         Αμπούλες μαγνησίου

Οι αμπούλες μαγνησίου περιέχουν μαγνήσιο σε υγρή μορφή, το οποίο επιτρέπει την άμεση απορρόφηση του μαγνησίου. Είναι ιδανικά για άτομα που δεν θέλουν να καταπιούν δισκία ή κάψουλες.

Λόγω του πολύ υψηλού κόστους παραγωγής, οι αμπούλες μαγνησίου έχουν κακή σχέση τιμής / απόδοσης.

Επίσης, περιέχουν σχεδόν πάντα γλυκαντικά, αρώματα, σταθεροποιητές ή άλλα πρόσθετα για την ενίσχυση της γεύσης και τη διατήρηση του προϊόντος σε υγρή μορφή.     Μαγνήσιο αναβράζοντα δισκία

Τα αναβράζοντα δισκία μαγνησίου διαλύονται σε ένα ποτήρι νερό, το οποίο καθιστά το μαγνήσιο άμεσα διαθέσιμο. Όλα τα αναβράζοντα δισκία περιέχουν ανθρακικό μαγνήσιο συν κιτρικό οξύ.  Τα αναβράζοντα δισκία μαγνησίου είναι πολύ φτηνά στην παραγωγή τους. Περιέχουν όμως τεχνητά γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα και άλλα πρόσθετα. 

Τι κάνει ένα συμπλήρωμα μαγνησίου υψηλής ποιότητας;

Ένα καλό συμπλήρωμα μαγνησίου θα πρέπει να έχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και η ποσότητα στοιχειακού μαγνησίου σε χιλιοστόγραμμα θα πρέπει να υπάρχει στην ετικέτα. Πάνω απ 'όλα, πρέπει να είναι καλά ανεκτό και να έχει καλή σχέση τιμής / απόδοσης. Όσον αφορά την αγορά μαγνησίου, ανήκετε τώρα σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν τι είναι πραγματικά σημαντικό

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΕ (1) ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ 
Διαιτητικές Προσλήψεις Αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για άνδρες 18 ετών και πάνω· οι τιμές με πλάγια γράμματα υποδεικνύουν το αποδεκτό εύρος πρόσληψης 
150-500 mg

Δείτε Επίσης

remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00170
remainingstock
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδ.:
01442
remainingstock
Ελιξίριο νεότητας που σας χαρίζει φρεσκάδα και υγεία μέσα κι έξω.
Κωδ.:
00843
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στη ρύθμιση επίπεδου του σακχαρου στο αίμα
Κωδ.:
01461
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01840
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09340
remainingstock
σε μια φυσιολογική, υγιή λειτουργία των οστών, των χόνδρων, του δέρματος και των δοντιών.
Κωδ.:
00826
remainingstock
Για την υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη.
Κωδ.:
01441
remainingstock
Η NADH εκτελεί τη λειτουργία ενός βιολογικού μπουζί σε πολλές μεταβολικές διεργασίες..
Κωδ.:
01817
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Κωδ.:
00833
3,00€
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00177
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00105
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09342
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και αποτελούν ασπίδα για τοις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
Κωδ.:
00875
3,00€
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα...
Κωδ.:
00247
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00109
remainingstock
Για την υγεία των ποδιών τους στη φλεβίτιδα, τους κοιρσους και την κουραση.
Κωδ.:
01456
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη! Προσπάθεια αδυνατίσματος με φυσικό τρόπο
Κωδ.:
00810
remainingstock
Συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπών.
Κωδ.:
00165
remainingstock
Για την σωστή λειτουργία του σώματος
Κωδ.:
00853
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00104
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00806
remainingstock
Εξαιρετικά σημαντικός για το ανοσοποιητικό σύστημα και για το ρόλο του στην εν-ζυμική δραστηριότητα.
Κωδ.:
01446
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09370
remainingstock
Βοηθά στην ανάπτυξη των κυττάρων, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος...
Κωδ.:
00118
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09116
remainingstock
"Ασπίδα" κατά της χοληστερόλης
Κωδ.:
00467
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Κωδ.:
00850
remainingstock
Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Υψηλής δοσολογίας & δράσης
Κωδ.:
09220
remainingstock
Για μια ισορροπημένη παροχή πρωτεΐνης.
Κωδ.:
00807
remainingstock
Κατά της Δυσκοιλιότητας
Κωδ.:
00469
remainingstock
Στοχευμένη Δράση για υγιείς αρθρώσεις-προληπτικά
Κωδ.:
01790
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Αυξάνει τη γενική ευεξία...
Κωδ.:
01462
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09260
remainingstock
σημαντική για το νευρικό σύστημα, την κανονική νοητική λειτουργία...
Κωδ.:
00122
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00114
remainingstock
Σημαντική για τις λειτουργίες πήξης του αίματος.
Κωδ.:
00106
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στην συγκέντρωση και διατήρηση της μνήμης, της πνευματικής οξυδέρκειας και της ισορροπημένης διάθεσης
Κωδ.:
00802
remainingstock
Η βιταμίνη της όρασης,του δέρματος και των μαλλιών
Κωδ.:
00099
remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01445
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...Οι πολυβιταμίνες είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών βιταμινών που είναι απαραίτητες για τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.
Κωδ.:
02500
remainingstock
αμινοξύ που σας δίνει ενέργεια, δύναμη και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
Κωδ.:
00829
remainingstock
Στην κάλυψη αντιοξειδωτικών θρεπτικών ουσιών
Κωδ.:
00836
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη! εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει σε μια κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Κωδ.:
00808
remainingstock
Το έλαιο μποραζε συνιστάται για το όμορφο δέρμα και τα μαλλιά, στην περίπτωση του PMS, σε περίπτωση εναλλασσόμενων συμπτωμάτων, έκζεμα, ψωρίαση, έκζεμα, ξηρό δέρμα και κνησμό.
Κωδ.:
01804
remainingstock
ιδιαίτερα υψηλές διατροφικές απαιτήσεις της βιταμίνης Β6,Β12 και φολικό οξύ βιταμινών.
Κωδ.:
00126
remainingstock
Για την υποστήριξη της υγείας των οστών και όχι μόνο...
Κωδ.:
01460
remainingstock
Ειδική στοχευμένη διατροφική σύνθεση στο γυναικείο οργανισμό-πολυβιταμινούχο
Κωδ.:
01800
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!για άτομα με περιορισμένη ή μη ισορροπημένη διατροφή.
Κωδ.:
01429
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01839
remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01448
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...
Κωδ.:
01449
remainingstock
Προάγει τη φυσιολογική συσσωμάτωση αιμοπεταλίων και συμβάλλει στην υγιή ροή του αίματος
Κωδ.:
01455
remainingstock
Στην προσπάθεια αδυνατισματος...
Κωδ.:
01752
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!υποστηρίζει τις λειτουργίες του ήπατος, της χολής και την πέψη.
Κωδ.:
01836

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.