Βιταμίνη D 5.600...

Βιταμίνη D 5.600 IE Κάψουλες-7 ημερων

Εκτυπώσιμη μορφή
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδικός: 
00114

Βιταμίνη D 5.600 IE Κάψουλες-7 ημερων

Ημερήσια δαπάνη για την υγεία σας  0,81 €

114    26 κάψουλες

Η βιταμίνη D είναι το κλειδί για την υγεία μας. Μέχρι τώρα, η βιταμίνη D θεωρήθηκε ότι το ισχυρότερο για τα οστά. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι υπάρχουν υποδοχείς βιταμίνης D σε σχεδόν όλα τα όργανα και τους ιστούς, οπότε η βιταμίνη D έχει εκτεταμένες επιδράσεις στις περισσότερες μεταβολικές διεργασίες του σώματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη βιταμίνη D>

Βιταμίνη D 5.600 IE Καψάκια Σαββατοκύριακου. Δεδομένου ότι η βιταμίνη D μπορεί να αποθηκεύεται από τον οργανισμό.

remainingstock
remainingstock

Βιταμίνη D 5.600 IE Κάψουλες-7 ημερων

114    26 κάψουλες

Βιταμίνη D 5.600 IE Καψάκια Σαββατοκύριακου. Δεδομένου ότι η βιταμίνη D μπορεί να αποθηκεύεται από τον οργανισμό. είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ικανοποιήσετε την ανάγκη βιταμίνης D για 7 ημέρες - με μία μόνο κάψουλα την εβδομάδα!

 • Κάθε κάψουλα περιέχει 140 μg βιταμίνης D3 που αντιστοιχεί σε 5.600 IU
 • Σύσταση κατανάλωσης: 1 κάψουλα την εβδομάδα με αρκετό υγρό (π.χ. 1/2 ποτήρι νερό) για κατάποση. Η πρόσληψη δεν πρέπει να είναι μικρότερη των 7 ημερών. Δεν πρέπει να ξεπερνιέται η συνιστώμενη κατανάλωση 1 κάψουλας την εβδομάδα.
 • Συστατικά: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη πλήρωσης, ζελατίνη, βιταμίνη D3, παράγοντας απελευθέρωσης στεατικό μαγνήσιο.

 

 

ανά κάψουλα (εβδομαδιαία κατανάλωση)

αντιστοιχεί σε ημερήσια δόση

% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης από το NRV *

ανά 100 g

κάψουλες

Βιταμίνη D3

140 μg

20 μg

400

30 mg

* NRV = αναφορά θρεπτικών ουσιών για ημερήσια πρόσληψη σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 1169/2011

 

 • Η βιταμίνη D, επίσης γνωστή ως «η βιταμίνη του ήλιου», είναι απαραίτητη για υγιή οστά και μυς, καθώς και για τη γενική υγεία και ευεξία.

  Ο οργανισμός παράγει βιταμίνη D μέσω της έκθεσης στον ήλιο. Η ειδική υπεριώδης ακτινοβολία (UV) βοηθά το σώμα να παράγει βιταμίνη D στο δέρμα . Αλλά λόγω του σχετικού κίνδυνου καρκίνου του δέρματος και την αυξημένη χρήση αντηλιακών, όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν πολύ λίγη βιταμίνη D.

  Υπάρχουν δύο μορφές βιταμίνης D: βιταμίνη D2 (εργοκοσιφερόλη) και βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη). Και οι δύο μορφές αυξάνουν τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα, αλλά συνήθως η βιταμίνη D3 χρησιμοποιείται σε διαιτητικά συμπληρώματα .

  Οι έρευνες δείχνουν ότι η βιταμίνη D θα μπορούσε να έχει και άλλα οφέλη, όπως η πρόληψη του κρυολογήματος και η καταπολέμηση της κατάθλιψης.

  Ποια είναι τα οφέλη της βιταμίνης D για την υγεία σας;

  Υπάρχουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι η βιταμίνη D μπορεί να έχει τα ακόλουθα οφέλη για την υγεία:

  • υποστηρίζει την υγεία των οστών
  • εξασφαλίζει την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής δύναμης
  • αποτρέπει και διορθώνει την ανεπάρκεια βιταμίνης D
  • υποστηρίζει την πρόσληψη ασβεστίου
  • προάγει τους υγιείς μύες
  • μειώνει τους κίνδυνους κατάγματος

  Ποιος έχει αυξημένο κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμίνης D;

  Η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι ευρέως διαδεδομένη στον δυτικό κόσμο και συχνά αποκαλείται «η  σιωπηλή επιδημία   Η ικανότητα παραγωγής βιταμίνης D από την έκθεση στον ήλιο μειώνεται με την ηλικία.

  Ωστόσο, η έλλειψη δεν ισχύει μόνο για τους ηλικιωμένους. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι σχεδόν το ήμισυ του γενικού πληθυσμού μπορεί να διακινδυνεύσει.

  Μπορεί να αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμίνης D απο:

  • Πολύ χρόνο παραμονής στο εσωτερικό των δωματίων και γραφέων το δέρμα μας τις περισσότερες φορές καλύπτεται από τα ρούχα.

  Δεν παίρνετε αρκετή βιταμίνη D. Τα φυτικά τρόφιμα είναι ιδιαίτερα πτωχά καθώς οι περισσότερες πηγές βιταμίνης D είναι τα ζωικά προϊόντα.  • Σύνδρομο ή νόσο που επηρεάζει την ικανότητά σας να απορροφήσει τη βιταμίνη D (z. Ασθένεια, κοιλιοκάκη Β του Crohn ή χειρουργική επέμβαση για την απώλεια βάρους).  • Αν έχετε σκούρο δέρμα - μελέτες φέρει σκούρο δέρμα σε συνδυασμό, πιθανώς επειδή η μελανίνη μειώνει την ικανότητα να παράγει βιταμίνη D μέσω της έκθεσης στο ηλιακό φως.

  Η σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης D μπορεί να οδηγήσει σε ραχίτιδα, μια ασθένεια στην οποία τα οστά δεν αναπτύσσονται σωστά. Η ανεπάρκεια βιταμίνης D μπορεί επίσης να προκαλέσει οστεομαλακία (αδύναμα οστά και μυς).

  Η έλλειψη βιταμίνης D σχετίζεται επίσης με τους ακόλουθους κινδύνους για την υγεία:

  • αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα
  • αυξημένο κίνδυνο καρκίνου
  • μειωμένη ανάπτυξη τριχών
  • νοητική εξασθένηση
  • παιδικό άσθμα
  • αυξημένο κίνδυνο θανάτου από καρδιακές παθήσεις

  Τα συμπτώματα της έλλειψης βιταμίνης D περιλαμβάνουν:

  • πόνος στα οστά,
  • μυϊκή αδυναμία

  Για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι για την υγεία από την ανεπάρκεια της βιταμίνης D, οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν ότι διάφορες ασθένειες βοηθούν στην  ανεπάρκεια βιταμίνης D. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Διαβήτης τύπου 1 και 2
  • δυσανεξία στη γλυκόζη
  • Υψηλή πίεση αίματος
  • Πολλαπλή σκλήρυνση

  Για ποιον συνιστάται ένα συμπλήρωμα βιταμίνης D;

  Ένα συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D είναι χρήσιμο

  • από μη επαρκή έκθεση σε φυσική ηλιακή ακτινοβολία
  • όχι αρκετή βιταμίνη D λήγω διατροφής σας (π.χ. βέγκαν)

  Ποιος πρέπει να παίρνει βιταμίνη D ;

  Όποιος πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του σε  βιταμίνη D πρέπει να παίρνει.

  Συμπληρώματα βιταμίνης D 

  • για να επιτευχθεί μια βέλτιστη τιμή 25-ΟΗ) ϋ
  • Για να αποφύγετε και να αντιμετωπίσετε ανεπάρκεια βιταμίνης D
  • για την προώθηση της υγείας των οστών και των μυών
  • για την υποστήριξη της απορρόφησης του ασβεστίου
  • για την αποφυγή του κινδύνου οστεοπόρωσης
  • μείωση του κίνδυνου καταγμάτων των οστών από πτώσεις

  Οι κάψουλες βιταμίνης D3 και K2 είναι καλητερες σε συνδυασμό;

  Η βιταμίνη D3 και η βιταμίνη K2 είναι λιποδιαλυτές βιταμίνες.

  Η εμπειρία με εκατοντάδες χιλιάδες χρηστές δείχνει σαφώς ότι οι κάψουλες βιταμίνης D συν K2 αυξάνουν αποτελεσματικά και γρήγορα το επίπεδο βιταμίνης D και αντισταθμίζουν την ανεπάρκεια της βιταμίνης D σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Είναι αρκετό να λαμβάνετε τις κάψουλες μετά από ένα λιπαρό γεύμα για να εξασφαλιστεί η απορρόφηση της βιταμίνης D3 και K2.

  Τελικά, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι παίρνετε τακτικά τη κάψουλα στη σωστή δοσολογία για εσάς προσωπικά.

  Τρόφιμα με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη D

  Μικρές ποσότητες βιταμίνης D βρίσκονται σε ψάρια όπως ο σολομός, το σκουμπρί, ο τόνος και η σαρδέλα, καθώς και στο έλαιο του ήπατος ψαριών, ειδικά στο έλαιο του ήπατος του γαύρου. Η βιταμίνη D βρίσκεται επίσης στο συκώτι του βοείου κρέατος, στο τυρί και στους κρόκους αυγών. Ορισμένα τρόφιμα όπως νιφάδες δημητριακών, γάλα και χυμός πορτοκαλιού περιέχουν επίσης βιταμίνη D.

  Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να παρέχεται στο σώμα επαρκής ποσότητα βιταμίνης D μόνο μέσω τροφής. Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στην έκθεση στον ήλιο ως πηγή παραγωγής βιταμίνης D. Αλλά πολλοί από εμάς δεν είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο αρκετά καιρό. Επιπλέον, ορισμένοι άνθρωποι έχουν προβλήματα με τη μετατροπή σε βιταμίνη D. Για αυτούς τους λόγους, τα άτομα με χαμηλό επίπεδο βιταμίνης D χρειάζονται συμπληρώματα για να απορροφούν αρκετή βιταμίνη D.

  Πώς η βιταμίνη D βοηθά την υγεία των οστών;

  Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την υγεία των οστών, επειδή βοηθά τα οστά να ενσωματώσουν ασβέστιο στη μήτρα των οστών. Η βιταμίνη D παίζει επίσης ρόλο στη ρύθμιση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα και υποστηρίζει την ανάπτυξη και τη διατήρηση των οστών. Καθώς μεγαλώνετε, ο κίνδυνος οστεοπόρωσης αυξάνεται δραματικά. Τα οστά γίνονται πιο αδύναμα και πιο εύθραυστα ,μπορούν εύκολα να σπάσουν σε μια πτώση και σε απώλεια οστικής μάζας στους ηλικιωμένους, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες.

  Η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει

  • για τη μείωση του κινδύνου καταγμάτων οστών και απώλειας οστικής μάζας στους ηλικιωμένους
  • για την υποστήριξη της ανάπτυξης και της συντήρησης των οστών
  • για τη ρύθμιση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα

  Πώς αποτρέπεται η πτώση με τη βιταμίνη D;

  Υπάρχουν πειστικές ενδείξεις που συνδέουν ένα χαμηλό επίπεδο βιταμίνης D με αυξημένο κίνδυνο πτώσης, καθώς η ανεπάρκεια της βιταμίνης D μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη μυϊκή λειτουργία και μυϊκή αδυναμία. Πιστεύεται ότι η ανεπάρκεια της βιταμίνης D, λόγω της μειωμένης μυϊκής λειτουργίας μαζί και της επίδρασής της στην οστική πυκνότητα των οστών, οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο πτώσης στους ηλικιωμένους.

  Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι οι ηλικιωμένοι με χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D πέφτουν συχνότερα από εκείνους με επαρκή πρόσληψη βιταμίνης D. Η πρόσληψη συμπληρωμάτων βιταμίνης D συνδέεται με τη μείωση του κινδύνου πτώσης κατά 22%.Οι μελέτες έχουν δείξει επίσης την τάση ότι μια υψηλή δόση βιταμίνης D λειτουργεί καλύτερα από μια χαμηλή δοσολογία.

  Η έλλειψη βιταμίνης D έχει επίσης συσχετιστεί με ασθενές τετρακέφαλο, αργούς χρόνους αντίδρασης, εξασθενημένη σταθερότητα και αργή λειτουργική απόδοση.

   

  Συνδυασμοί βιταμίνης D με άλλες βιταμίνες:

  Η βιταμίνη D θα πρέπει να συνδυαστεί με τη βιταμίνη Κ2 για την υγεία των οστών. Ο λόγος είναι ότι αυτές οι βιταμίνες ρυθμίζουν τον τρόπο που το ασβέστιο χρησιμοποιείται στο σώμα. Η βιταμίνη K2 βοηθά στη μεταφορά ασβεστίου στα οστά, αποτρέποντας το σχηματισμό καταθέσεων στις αρτηρίες. Η βιταμίνη D μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ασβέστιο για την προώθηση της υγείας των οστών.

 • D3, « η βιταμίνη του ηλιακού φωτός,» είναι απαραίτητη για πολλές ζωτικές λειτουργίες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τη διατήρηση υγιών οστών και μυών.

Δοσολογία: 1 κάψουλα την ημερα με ένα ποτήρι νερό.Η πρόσληψη δεν πρέπει να είναι μικρότερη η μεγαλητερη.

Σε αντίθεση με άλλες βιταμίνες, η βιταμίνη D μπορεί να παραχθεί από το ίδιο το ανθρώπινο σώμα μόνο με την επίδραση του ηλιακού φωτός.                                                           Η ικανότητα του δέρματος να παράγει βιταμίνη D μειώνεται σημαντικά στο σκοτάδι, τους  χειμερινούς μήνες, αλλά και με την παραμονή σε κλειστούς χώρους, καθώς και με την αύξηση της ηλικίας.

Η Γερμανική Εταιρεία Διατροφής (DGE) συνιστά μια ημερήσια πρόσληψη 25 μικρογραμμαρίων (ισοδύναμη με 1.000 I.E.) της βιταμίνης D.

D (καλσιφερόλη)

ΣΗΠ της ΕΕ (1) ανά ημέρα 
Συνιστώμενη Ημερήσια Παροχή για τις Διατροφικές Επισημάνσεις των Τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
5 µg

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ 
Ηλιακό φως, ψάρια, αυγά, βούτυρο, εμπλουτισμένη μαργαρίνη και γαλακτοκομικά προϊόντα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών· βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ 
Στα παιδιά: ραχίτιδα και άλλες δυσπλασίες των οστών. Στους ενήλικες: απώλεια ασβεστίου από τα οστά.

ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ; (4) 
Υψηλές προσλήψεις μπορούν να προκαλέσουν διάρροια και απώλεια βάρους.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ 
Η αποθήκευση, η επεξεργασία και το μαγείρεμα δεν φαίνονται να επηρεάζουν αυτή τη βιταμίνη.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...; 
Η αποθήκευση, η επεξεργασία και το μαγείρεμα δεν φαίνονται να επηρεάζουν αυτή τη βιταμίνη.

Δείτε Επίσης

remainingstock
Σημαντική για τις λειτουργίες πήξης του αίματος.
Κωδ.:
00106
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09260
remainingstock
σημαντική για το νευρικό σύστημα, την κανονική νοητική λειτουργία...
Κωδ.:
00122
remainingstock
Για την υποστήριξη της υγείας των οστών και όχι μόνο...
Κωδ.:
01460
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...Οι πολυβιταμίνες είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών βιταμινών που είναι απαραίτητες για τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.
Κωδ.:
02500
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στην συγκέντρωση και διατήρηση της μνήμης, της πνευματικής οξυδέρκειας και της ισορροπημένης διάθεσης
Κωδ.:
00802
remainingstock
Η βιταμίνη της όρασης,του δέρματος και των μαλλιών
Κωδ.:
00099
remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01445
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη! εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει σε μια κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Κωδ.:
00808
remainingstock
αμινοξύ που σας δίνει ενέργεια, δύναμη και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
Κωδ.:
00829
remainingstock
Στην κάλυψη αντιοξειδωτικών θρεπτικών ουσιών
Κωδ.:
00836
remainingstock
Ειδική στοχευμένη διατροφική σύνθεση στο γυναικείο οργανισμό-πολυβιταμινούχο
Κωδ.:
01800
remainingstock
Το έλαιο μποραζε συνιστάται για το όμορφο δέρμα και τα μαλλιά, στην περίπτωση του PMS, σε περίπτωση εναλλασσόμενων συμπτωμάτων, έκζεμα, ψωρίαση, έκζεμα, ξηρό δέρμα και κνησμό.
Κωδ.:
01804
remainingstock
ιδιαίτερα υψηλές διατροφικές απαιτήσεις της βιταμίνης Β6,Β12 και φολικό οξύ βιταμινών.
Κωδ.:
00126
remainingstock
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδ.:
00127
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...
Κωδ.:
01449
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!για άτομα με περιορισμένη ή μη ισορροπημένη διατροφή.
Κωδ.:
01429
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01839
remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01448
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!υποστηρίζει τις λειτουργίες του ήπατος, της χολής και την πέψη.
Κωδ.:
01836
remainingstock
Προάγει τη φυσιολογική συσσωμάτωση αιμοπεταλίων και συμβάλλει στην υγιή ροή του αίματος
Κωδ.:
01455
remainingstock
Στην προσπάθεια αδυνατισματος...
Κωδ.:
01752
remainingstock
Ελιξίριο νεότητας που σας χαρίζει φρεσκάδα και υγεία μέσα κι έξω.
Κωδ.:
00843
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00170
remainingstock
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδ.:
01442
remainingstock
σε μια φυσιολογική, υγιή λειτουργία των οστών, των χόνδρων, του δέρματος και των δοντιών.
Κωδ.:
00826
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στη ρύθμιση επίπεδου του σακχαρου στο αίμα
Κωδ.:
01461
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01840
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09340
remainingstock
Η NADH εκτελεί τη λειτουργία ενός βιολογικού μπουζί σε πολλές μεταβολικές διεργασίες..
Κωδ.:
01817
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Κωδ.:
00833
3,00€
remainingstock
Για την υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη.
Κωδ.:
01441
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09342
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00177
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00105
remainingstock
Για την υγεία των ποδιών τους στη φλεβίτιδα, τους κοιρσους και την κουραση.
Κωδ.:
01456
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και αποτελούν ασπίδα για τοις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
Κωδ.:
00875
3,00€
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα...
Κωδ.:
00247
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00109
remainingstock
Για την σωστή λειτουργία του σώματος
Κωδ.:
00853
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη! Προσπάθεια αδυνατίσματος με φυσικό τρόπο
Κωδ.:
00810
remainingstock
Συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπών.
Κωδ.:
00165
remainingstock
Εξαιρετικά σημαντικός για το ανοσοποιητικό σύστημα και για το ρόλο του στην εν-ζυμική δραστηριότητα.
Κωδ.:
01446
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00104
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00806
remainingstock
"Ασπίδα" κατά της χοληστερόλης
Κωδ.:
00467
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09370
remainingstock
Βοηθά στην ανάπτυξη των κυττάρων, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος...
Κωδ.:
00118
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09116
remainingstock
Για μια ισορροπημένη παροχή πρωτεΐνης.
Κωδ.:
00807
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Κωδ.:
00850
remainingstock
Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Υψηλής δοσολογίας & δράσης
Κωδ.:
09220
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Αυξάνει τη γενική ευεξία...
Κωδ.:
01462
remainingstock
Κατά της Δυσκοιλιότητας
Κωδ.:
00469
remainingstock
Στοχευμένη Δράση για υγιείς αρθρώσεις-προληπτικά
Κωδ.:
01790

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.