Βιταμίνη C 1000 m...

Βιταμίνη C 1000 mg

Εκτυπώσιμη μορφή
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδικός: 
09340

Βιταμίνη C 1000 mg

Ημερήσια δαπάνη για την υγεία σας  0,23€

Με ένα μόνο δισκίο ημερησίως, το σώμα παρέχεται αξιόπιστα με τη ζωτική βιταμίνη C.

remainingstock
remainingstock

Κάθε δισκίο περιέχει 1.000 mg βιταμίνης C σε ειδική ανάπτυξη δισκίων, είναι αργής απελευθέρωσης - τα μια περίοδο έξι έως οκτώ ώρες - και έτσι παρέχει το σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα με τη βέλτιστη ποσότητα βιταμίνης C για να υποστηρίξει την άμυνα του οργανισμού και προστατεύει  τα κύτταρα και τους ιστούς από το οξειδωτικό στρες. 

Οδηγίες χρήσης: 1 δισκίο ημερησίως με αρκετό υγρό.

Συστατικά: Βιταμίνη C (66%), μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλμεθυλκυτταρίνη (πληρωτικό), στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου (παράγοντας απελευθέρωσης).

προστατεύει  τα κύτταρα και τους ιστούς από το οξειδωτικό στρες. 

Οδηγίες χρήσης: 1 δισκίο ημερησίως με αρκετό υγρό.

 

 

ανά ταμπλέτα

ανά ημερήσια δόση 
(= 2 δισκία)

% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης από το NRV *

ανά 100 g δισκίων

Βιταμίνη C

1.000 mg

2.000 mg

2500

66 g

* NRV = αναφορά θρεπτικών ουσιών για ημερήσια πρόσληψη σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 1169/2011

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι μια από τις σημαντικότερες βιταμίνες για την υγεία. Δεν ενισχύει μόνο το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει από κρυολογήματα, αλλά το κάνει πιο ανθεκτικό στο στρες. Ακόμα και το δέρμα, τα μαλλιά, ο συνδετικός ιστός και τα οστά δεν μπορούν να κατασκευαστούν χωρίς τη βιταμίνη C, καθώς εμπλέκονται ως συνένζυμο στο σχηματισμό κολλαγόνου. Ενισχύει επίσης τα αιμοφόρα αγγεία και αποτρέπει την εναπόθεση χοληστερόλης στα τοιχώματα των αγγείων, γεγονός που προάγει την ανάπτυξη της αρτηριοσκλήρυνσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη βιταμίνη C>

Η βιταμίνη C είναι μια από τις σημαντικότερες βιταμίνες για την υγεία. Δεν ενισχύει μόνο το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει από κρυολογήματα, αλλά το κάνει πιο ανθεκτικό στο στρες. Ακόμα και το δέρμα, τα μαλλιά, ο συνδετικός ιστός και τα οστά δεν μπορούν να κατασκευαστούν χωρίς τη βιταμίνη C, καθώς εμπλέκονται ως συνένζυμο στο σχηματισμό κολλαγόνου. Ενισχύει επίσης τα αιμοφόρα αγγεία και αποτρέπει την εναπόθεση χοληστερόλης στα τοιχώματα των αγγείων, γεγονός που προάγει την ανάπτυξη της αρτηριοσκ

Βιταμίνη C - η βιταμίνη προστασίας κυττάρων

Η βιταμίνη C είναι ένα φυσικό ισχυρό μικροθρεπτικό συστατικό που το σώμα χρειάζεται απεγνωσμένα να διατηρεί υγιή αιμοφόρα αγγεία, συνδέσμους, τένοντες και οστά. Η βιταμίνη C ή το ασκορβικό οξύ είναι μια υδατοδιαλυτή ένωση που απορροφάται κανονικά μέσω της τροφής, κυρίως μέσω φρούτων και λαχανικών.

Η βιταμίνη C είναι μια απαραίτητη θρεπτική ουσία επειδή παίζει σημαντικό ρόλο σε διάφορες βιολογικές διεργασίες και προάγει την καλή υγεία . Λειτουργεί ως συμπαράγοντας για πολλά σημαντικά ένζυμα και είναι επίσης ένα ισχυρό υδατοδιαλυτό αντιοξειδωτικό. Ως εκ τούτου, η βιταμίνη C είναι απαραίτητη και ζωτικής σημασίας θρεπτική ουσία.

Η βιταμίνη C είναι άφθονη στο σώμα, ειδικά στον εγκέφαλο, το ήπαρ και τους μύες , όπου εμπλέκεται σε πολλές διαφορετικές διεργασίες ως συμπαράγοντα. Αυτές περιλαμβάνουν τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου (δομική πρωτεΐνη) και τις κατεχολαμίνες (όπως η ντοπαμίνη νευροδιαβιβαστών) και την απορρόφηση σιδήρου στο λεπτό έντερο.

Χωρίς βιταμίνη C, τα λευκά αιμοσφαίρια, τα λευκοκύτταρα, δεν μπορούν να αποφύγουν οποιαδήποτε μόλυνση. Αλλά το δέρμα , τα μαλλιά , ο συνδετικός ιστός και τα οστά δεν μπορούν να σχηματιστούν ή να διατηρηθούν χωρίς βιταμίνη C, επειδή ως σημαντικό συνένζυμο εμπλέκεται στο σχηματισμό του απαραίτητου κολλαγόνου.

Μεταξύ των πολλών άλλων λειτουργιών της βιταμίνης C είναι επίσης η εργασία ως αντιοξειδωτικό. Αυτό προστατεύει το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει το σχηματισμό καρκινογόνων νιτροζαμινών. Βοηθά επίσης στη χρήση του σιδήρου στο σώμα και είναι αποδεδειγμένη δολοφόνος.

Ανεπάρκεια βιταμίνης C

Η ανεπάρκεια βιταμίνης C είναι γνωστή από τον 18ο αιώνα ως μια ασθένεια που ονομάζεται σκορβούτο. Αυτή η ασθένεια έχει παρατηρηθεί σε μακρινά ταξίδια και χαρακτηρίζεται συνήθως από αιμορραγία, τάση να υποστεί μώλωπες, έλλειψη επούλωσης τραύματος και απώλεια μαλλιών και δοντιών.

Κατά τη διάρκεια μακρύτερων ταξιδιών στη θάλασσα, το πλήρωμα του πλοίου υπέφερε από υποσιτισμό, κυρίως αγνοώντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Μόλις το βρετανικό ναυτικό διέταξε ότι όλα τα πλοία θα έπρεπε να φέρουν αρκετά εσπεριδοειδή επί του σκάφους, ο αριθμός των κουνουπιών στη θάλασσα μειώθηκε σημαντικά.

Τα συμπτώματα του σκορβούτου σχετίζονται με την αποδυνάμωση του συνδετικού ιστού, που στηρίζει τη δομή του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό οφείλεται σε ανεπαρκή παραγωγή κολλαγόνου, επειδή η σύνθεση της βιταμίνης C είναι απαραίτητη.

Πώς εκδηλώνεται η έλλειψη βιταμίνης C;

 • Αιμορραγία των ούλων και απώλεια δοντιών (σκορβούτο)
 • Καταθλιπτικές διαθέσεις
 • Συναισθηματικές διακυμάνσεις της διάθεσης
 • Απελευθέρωση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Κοινά κρυολογήματα
 • κούραση
 • δυσκολία συγκέντρωσης
 • Καθυστερημένη επούλωση πληγών
 • βλάβη του συνδετικού ιστού
 • Βλάβη στους μύες
 • λοιμώδη νοσήματα
 • Σοβαροί τραυματισμοί και εγχειρήσεις
 • εγκαύματα
 • Σακχαρώδης διαβήτης
 • στρες
 • αθλητισμός
 • Η κατανάλωση νικοτίνης, η κατανάλωση οινοπνεύματος ή τα φάρμακα (αντιβιοτικά, ΑΣΟ, αντισυλληπτικά)
 • Κατάσταση ανεπάρκειας λόγω υποσιτισμού ή αιμοκάθαρσης
 • Πρόληψη της αρτηριοσκλήρωσης, της οστεοπόρωσης , της καρδιαγγειακής νόσου
 • Εγκυμοσύνη και γαλουχία
 • καρκίνος

Η βιταμίνη C συνιστάται για:

Βιταμίνη C και κολλαγόνο

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τη σύνθεση κολλαγόνου καθώς συμμετέχει ως συμπαράγοντας σε διάφορα ενζυματικά στάδια. Η βιοσύνθεση του κολλαγόνου λαμβάνει χώρα μέσα και έξω από το κύτταρο και βασίζεται σε πολυάριθμα ενζυματικά στάδια.

Το κολλαγόνο αναφέρεται σε μια ομάδα πρωτεϊνών ινών συνδετικού ιστού που δίνουν στον ιστό τη μοναδική του δύναμη και ευελιξία. Για τον σχηματισμό κολλαγόνου στο σώμα, απαιτείται η υδροξυλίωση των αμινοξέων λυσίνη και προλίνη, για τα οποία απαιτείται το ένζυμο προλυλ υδροξυλάση και το συνένζυμο ενζύμου βιταμίνη C.

Μια ανεπάρκεια βιταμίνης C οδηγεί στην παραγωγή ασταθών μορίων κολλαγόνου, τα οποία είναι πολύ εύθραυστα για το σκοπό αυτό. Όπως δείχνουν οι ναυτικοί σε μεγάλα ταξίδια, η έλλειψη βιταμίνης C προκαλεί σκορβούτο. Ως εκ τούτου, η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του συνδετικού ιστού.

Η βιταμίνη C και το αντιοξειδωτικό της αποτέλεσμα

Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Είναι το πιο κοινό στο αίμα και σε όλα τα όργανα που εμφανίζονται υδατοδιαλυτό αντιοξειδωτικό.

Η βιταμίνη C εμποδίζει να αποδειχθεί η οξειδωτική βλάβη στις πρωτεΐνες, τα λιπίδια (λίπη) και το DNA πριν, εξασφαλίζοντας μια άμεση εξουδετέρωση των αντιδραστικών ειδών οξυγόνου (ROS), τα οποία σχηματίζονται κατά τη διάρκεια φυσιολογικού κυτταρικού μεταβολισμού.

Το ROS ή το υπεροξείδιο είναι τα παραπροϊόντα των κυτταρικών αντιδράσεων και είναι γνωστό ότι είναι αντιδραστικά και τοξικά. Τα είδη υπεροξειδίου είναι ασταθείς ρίζες που προκύπτουν από την απόπτωση (προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος), φλεγμονώδεις αντιδράσεις και πολυάριθμες εκφυλιστικές ασθένειες.

Για την προστασία από οξειδωτική βλάβη, το κύτταρο παράγει δύο κύρια ένζυμα, υπεροξειδική δισμουτάση (SOD) και καταλάση, καθώς και αρκετά μικρά μόρια που δρουν ως αντιοξειδωτικά . Τα φυσικώς απαντώμενα αντιοξειδωτικά περιλαμβάνουν βιταμίνη Ε και βιταμίνη C, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία των κυττάρων και των ιστών από οξειδωτική βλάβη.

Η βιταμίνη C εξαλείφει τα ROS που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια οξειδωτικού στρες. Επιπλέον, η βιταμίνη C προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από υπεροξείδωση λιπιδίων από ρίζες. Αυτά τα αντιδραστικά είδη εμφανίζονται σε χρόνιες ασθένειες όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, νευροεκφυλιστικές ασθένειες και διαβήτη τύπου 2.

 

Βιταμίνη C και σίδηρος

Ο σίδηρος είναι ένα σημαντικό και απολύτως ζωτικό στοιχείο ιχνοστοιχείων. Το μεγαλύτερο μέρος του σιδήρου που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα είναι στα ερυθρά αιμοσφαίρια που δεσμεύονται σε μια πρωτεΐνη που ονομάζεται αιμοσφαιρίνη. Η αιμοσφαιρίνη είναι ζωτικής σημασίας για τη μεταφορά οξυγόνου στα αιμοφόρα αγγεία.

Υπάρχουν δύο τύποι σιδήρου, χυτοσίδηρου και μη σιδήρου. Ο σίδηρος του αίματος είναι παρών στο κρέας και έχει καλή βιοδιαθεσιμότητα, ενώ σε φυτά υπάρχει μη σιδηρούχο σίδηρος και έχει χαμηλότερη βιοδιαθεσιμότητα. Με την ταυτόχρονη λήψη βιταμίνης C, ωστόσο, η βιοδιαθεσιμότητα του σιδήρου χωρίς αίμα αυξάνεται.

Υγεία προαγωγή των συμπληρωμάτων βιταμίνης C

Υπάρχουν εκτεταμένα κλινικά δεδομένα σχετικά με τη συμπλήρωση με τη βιταμίνη C. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της προσφοράς βιταμίνης C σε ένα άτομο και της υγείας και ευεξίας του.

Πολλές μελέτες δείχνουν τις επιδράσεις της βιταμίνης C στην προαγωγή της υγείας, ιδίως σε μια σημαντική μείωση του κινδύνου ορισμένων ασθενειών.

Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει τα οφέλη για την υγεία των συμπληρωμάτων βιταμίνης C:

 • Πρόληψη ανεπάρκειας βιταμίνης C
 • Γενική υγεία
 • Μειώστε τη σοβαρότητα και τη διάρκεια του κρυολογήματος
 • Μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων

Βιταμίνη C σε μούρα acerola

Το κεράσι acerola (Malpighia emerginata DC.) Είναι ένα είδος κερασιού που προέρχεται από τροπικές και υποτροπικές περιοχές. Το Acerola εμπλουτίζεται με βιταμίνη C και άλλες ενώσεις όπως βιοφλαβονοειδή, πολυφαινόλες και άλλα φυτοχημικά.

Η βιταμίνη C από acerola κεράσι έχει έναντι των συμβατικών βιταμίνης C σαφή πλεονεκτήματα επειδή οι βιοφλαβονοειδή περιείχε όχι μόνο τη βελτίωση της πρόσληψης βιταμίνης C, αλλά επίσης να υποστηρίξει αποτελεσματικά τη ζωτικότητα και την υγεία.

Τα τελευταία χρόνια, έχει αποδειχθεί ότι τα βιοδραστικά συστατικά που βρίσκονται στα κεράσια acerola έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ειδικά στον λιπώδη ιστό. Το κεράσι acerola μπορεί επίσης να έχει την ικανότητα να αποκαθιστά μια κανονική μεταβολική οδό και να υποστηρίζει σημαντική απώλεια βάρους.

 • Πλούσιο σε πολύ αντιοξειδωτικά βιοφλαβονοειδή
 • Βελτιώστε την καρδιαγγειακή υγεία
 • Υγεία διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος

Βιταμίνη C στα Camu Camu μούρα

Το Camu Camu (Myrciaria dubai) είναι το μούρο ενός χαμηλού καυστικού δέντρου που προέρχεται από τον Αμαζόνιο. Το μούρο Camu Camu είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε μέταλλα και βιταμίνες, καθώς και σε πολλά βιολογικά ενεργά φυτοχημικά προϊόντα, όπως βιοφλαβονοειδή, ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες.

Το Camu Camu είναι φυσικά πλούσιο σε βιταμίνη C, το οποίο μαζί με τα άλλα εξαιρετικά αντιοξειδωτικά phytonutrients Camu Camu το καθιστούν ένα μεγάλο βιοδραστικό συμπλήρωμα. Μελέτες έχουν δείξει ότι το Camu Camu είναι ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό με περιεκτικές αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και αντιιικές ιδιότητες.

Σε μια συγκεκριμένη μελέτη, οι ερευνητές ήθελαν να μάθουν αν η ημερήσια συμπλήρωση με Camu Camu μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του σχετικού με το βάρος υπέρβαρο. Οι συντάκτες της μελέτης έδειξαν ότι τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων μειώθηκαν σημαντικά και το σωματικό βάρος μειώθηκε σημαντικά.

Μια άλλη μελέτη με συνήθεις καπνιστές διερεύνησε αν τα εκχυλίσματα Camu-Camu μπορούν να μειώσουν το οξειδωτικό στρες. Έχει αποδειχθεί ότι το Camu Camu έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία βασίζεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες.

 • Φυσικά πλούσια σε βιταμίνη C.
 • Μπορεί να προωθήσει τη μείωση βάρους
 • Μειώνει το οξειδωτικό στρες
 • Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Βιταμίνη C σε baobab

Το εκτεταμένο δέντρο baobab (Adansonia digitata L.) είναι φυλλοβόλο δέντρο. Οι καρποί του είναι μια σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία . Τα Baobab φρούτα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνη C, Β1 και Β2, και σε μέταλλα, όπως κάλιο , μαγνήσιο , ψευδάργυρο , ασβέστιο και σίδηρο.

Η σκόνη φρούτων Baobab είναι γεμάτη από διαλυτές και αδιάλυτες ίνες, οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν την πέψη και τη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Η αυξημένη πρόσληψη ινών προάγει την υγεία με πολλούς τρόπους.

Μελέτες δείχνουν ότι η αυξημένη πρόσληψη ινών μπορεί να βελτιώσει την ευαισθησία στην ινσουλίνη σε διαβητικούς και υγιείς ανθρώπους. Επιπλέον, οι μελέτες διατροφής των φρούτων baobab έδειξαν ότι είναι φυσικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ενώσεις που ονομάζονται πολυφαινόλες.

Οι πολυφαινόλες έχουν αποδειχθεί ότι υποστηρίζουν πολλές μεταβολικές διεργασίες όπως ο μεταβολισμός του σακχάρου στο αίμα. Στην πραγματικότητα, ο καρπός baobab μπορεί να μειώσει σημαντικά τη γλυκαιμική απόκριση μετά από ένα γεύμα.

 • Προωθεί τη διατήρηση σταθερού επιπέδου σακχάρου στο αίμα
 • Προωθεί την πέψη
 • Αυξάνει τον ενεργειακό μεταβολισμό
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Προωθεί την υγεία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων
 • Προωθεί το υγιές δέρμα και τα οστά
 • Άτομα με αιμορραγία των ούλων ή ύφεση των ούλων
 • Άτομα με τραυματισμούς ή εγκαύματα
 • Οι επίδοξες και θηλάζουσες μητέρες
 • διαβητικός
 • αθλητής
 • σε περίπτωση αυξημένης ανάγκης λόγω του υψηλού στρες, του καπνίσματος, του αλκοόλ ή των φαρμάκων
 • ασθενείς με καρκίνο
 • Άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα
 • με κακή επούλωση πληγών
 • Οι άνθρωποι που θέλουν να αποτρέψουν χρόνιες ασθένειες

Για ποιον είναι ιδιαίτερα σημαντική η βιταμίνη C;

 

 

Συνδυασμοί με βιταμίνη C

Η βιταμίνη C εμπλουτίζεται συχνά με άλλες βιταμίνες όπως τα συμπλέγματα βιταμίνης Ε και βιταμίνης Β.

Η βιταμίνη C συνδυάζεται συχνά με άλλα φυσικά ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως βιοφλαβονοειδή και πολυφαινόλες.

Γιατί πρέπει να πάρετε βιταμίνη C.

Συμπλήρωση με τη βιταμίνη C έχει πολλά οφέλη για την υγεία εκτός από τις βασικές λειτουργίες της βιταμίνης.

Μια επιπλέον πρόσληψη βιταμίνης C μπορεί να είναι χρήσιμη στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Η ανεπάρκεια βιταμίνης C
 • Βελτίωση της απορρόφησης σιδήρου στο έντερο
 • Βελτίωση της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας λόγω ηλικίας (απώλεια όρασης)
 • Καταπολέμηση της υψηλής αρτηριακής πίεσης που σχετίζεται με καρδιαγγειακές παθήσεις
 • Θεραπεία του κρυολογήματος
 • Βελτίωση της απόδοσης και της μυϊκής δύναμης
 • Βελτιστοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, ειδικά στις αρθρώσεις και στο δέρμα

Βιβλιογραφία

 1. Inoue Τ, Komoda Η, Uchida Τ, et al., Τροπικά φρούτα camu camu- (Κάμου Κάμου) έχει αντι-οξειδωτική και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. J Cardiol. 2008? 52: 127-132
 2. Braakhuis Α. Επίδραση των συμπληρωμάτων βιταμίνης C στη φυσική απόδοση.Curr Sports Med rep. 2012? 11 (4): 180-184
 3. Traber M και Stevens J. Βιταμίνες C και E: ευεργετικά αποτελέσματα από μηχανιστική άποψη. Δωρεάν Radic Biol Med. 51 (5): 1000-1013
 4. Hemila Η και Chalker Ε. Βιταμίνη C. Cochrane Database Syst. Αναθ. 2013; (1): CD000980
 5. Siriwardhana Ν, Kalupahan Ν, Cekanova Μ, et3ΐ., Ρύθμιση φλεγμονής λιπώδους ιστού με βιοδραστικές ενώσεις τροφίμων. J Nutr Biochem. 2013? 24 (4): 613-23
 6. Langley Ρ, Pergolizzi J, Taylor R, et αϊ., Antioxidants and related capacities of camu camu (Myrciaria dubai): μια συστηματική ανασκόπηση. J Aging Comp Med 2015; 21 (1): 8-14

Δείτε Επίσης

remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00806
remainingstock
Εξαιρετικά σημαντικός για το ανοσοποιητικό σύστημα και για το ρόλο του στην εν-ζυμική δραστηριότητα.
Κωδ.:
01446
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00104
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00114
remainingstock
"Ασπίδα" κατά της χοληστερόλης
Κωδ.:
00467
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09370
remainingstock
Βοηθά στην ανάπτυξη των κυττάρων, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος...
Κωδ.:
00118
remainingstock
Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας. Υψηλής δοσολογίας & δράσης
Κωδ.:
09220
remainingstock
Για μια ισορροπημένη παροχή πρωτεΐνης.
Κωδ.:
00807
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Κωδ.:
00850
remainingstock
Στοχευμένη Δράση για υγιείς αρθρώσεις-προληπτικά
Κωδ.:
01790
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Αυξάνει τη γενική ευεξία...
Κωδ.:
01462
remainingstock
Κατά της Δυσκοιλιότητας
Κωδ.:
00469
remainingstock
Για την υποστήριξη της υγείας των οστών και όχι μόνο...
Κωδ.:
01460
remainingstock
Σημαντική για τις λειτουργίες πήξης του αίματος.
Κωδ.:
00106
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!
Κωδ.:
09260
remainingstock
σημαντική για το νευρικό σύστημα, την κανονική νοητική λειτουργία...
Κωδ.:
00122
remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01445
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...Οι πολυβιταμίνες είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών βιταμινών που είναι απαραίτητες για τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.
Κωδ.:
02500
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στην συγκέντρωση και διατήρηση της μνήμης, της πνευματικής οξυδέρκειας και της ισορροπημένης διάθεσης
Κωδ.:
00802
remainingstock
Η βιταμίνη της όρασης,του δέρματος και των μαλλιών
Κωδ.:
00099
remainingstock
Στην κάλυψη αντιοξειδωτικών θρεπτικών ουσιών
Κωδ.:
00836
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη! εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει σε μια κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Κωδ.:
00808
remainingstock
αμινοξύ που σας δίνει ενέργεια, δύναμη και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
Κωδ.:
00829
remainingstock
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδ.:
00127
remainingstock
Ειδική στοχευμένη διατροφική σύνθεση στο γυναικείο οργανισμό-πολυβιταμινούχο
Κωδ.:
01800
remainingstock
Το έλαιο μποραζε συνιστάται για το όμορφο δέρμα και τα μαλλιά, στην περίπτωση του PMS, σε περίπτωση εναλλασσόμενων συμπτωμάτων, έκζεμα, ψωρίαση, έκζεμα, ξηρό δέρμα και κνησμό.
Κωδ.:
01804
remainingstock
ιδιαίτερα υψηλές διατροφικές απαιτήσεις της βιταμίνης Β6,Β12 και φολικό οξύ βιταμινών.
Κωδ.:
00126
remainingstock
Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και όχι μόνο...
Κωδ.:
01448
remainingstock
Παρέχει όλες τις σημαντικές ζωτικές ουσίες...
Κωδ.:
01449
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!για άτομα με περιορισμένη ή μη ισορροπημένη διατροφή.
Κωδ.:
01429
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01839
remainingstock
Στην προσπάθεια αδυνατισματος...
Κωδ.:
01752
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!υποστηρίζει τις λειτουργίες του ήπατος, της χολής και την πέψη.
Κωδ.:
01836
remainingstock
Προάγει τη φυσιολογική συσσωμάτωση αιμοπεταλίων και συμβάλλει στην υγιή ροή του αίματος
Κωδ.:
01455
remainingstock
Βοηθά το μεταβολισμό, τη συστολή των μυών και την ανάπτυξη των οστών.
Κωδ.:
01442
remainingstock
Ελιξίριο νεότητας που σας χαρίζει φρεσκάδα και υγεία μέσα κι έξω.
Κωδ.:
00843
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00170
remainingstock
Βοηθά στη διαμόρφωση των οστών και των δοντιών·...
Κωδ.:
00109
remainingstock
σε μια φυσιολογική, υγιή λειτουργία των οστών, των χόνδρων, του δέρματος και των δοντιών.
Κωδ.:
00826
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Στη ρύθμιση επίπεδου του σακχαρου στο αίμα
Κωδ.:
01461
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα από τη βλαβερή καταστροφή τους στο σώμα...
Κωδ.:
01840
remainingstock
Η NADH εκτελεί τη λειτουργία ενός βιολογικού μπουζί σε πολλές μεταβολικές διεργασίες..
Κωδ.:
01817
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!Με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Κωδ.:
00833
3,00€
remainingstock
Για την υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη.
Κωδ.:
01441
remainingstock
Στοχευμένης Δράσης
Κωδ.:
00105
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09342
remainingstock
Προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κωδ.:
00177
remainingstock
Υψυλής δοσολογίας & δράσης.Συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας
Κωδ.:
09116
remainingstock
Για την υγεία των ποδιών τους στη φλεβίτιδα, τους κοιρσους και την κουραση.
Κωδ.:
01456
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη!ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και αποτελούν ασπίδα για τοις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
Κωδ.:
00875
3,00€
remainingstock
Προστατεύει τα αιματικά κύτταρα, τους σωματικούς ιστούς και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα...
Κωδ.:
00247
remainingstock
Για την σωστή λειτουργία του σώματος
Κωδ.:
00853
remainingstock
Φυτική Βιταμίνη! Προσπάθεια αδυνατίσματος με φυσικό τρόπο
Κωδ.:
00810
remainingstock
Συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπών.
Κωδ.:
00165

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.